Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Niko Team
442 Tactiek 442m
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Gallieni passt de bal met de wreef. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan passt de bal met de wreef. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Angelkov is nu in balbezit. Angelkov passt de bal met de wreef. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 1:0

5e minuut.
Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Diggelmann met een sublieme pass. Angelkov speelt de bal door. Klungelig pakt Ilca de bal. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 2:0

8e minuut.
Fioramonti is nu in balbezit. Staręga is nu in balbezit. Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga verovert de bal door een tackle van achteren. Staręga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Porato kopt de bal weg. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić speelt de bal door. Daar is Obositu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obositu haalt uit met een fantastische trap. Sica bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uciński neemt de hoekschop. De bal raakt de paal. Sica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Porato rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 2:1

16e minuut.
Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan speelt de bal door. Angelkov met een sublieme pass. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 3:1

22e minuut.
Klungelig pakt Ilca de bal. Staręga rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Staręga rent richting de bal. Staręga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krzyżok passt de bal in één keer door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 4:1

29e minuut.
Fioramonti rent richting de bal. Ilca onderschept slim de pass. Staręga is nu in balbezit. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mamikonyan met de inworp. Uciński onderschept slim de pass. Diggelmann met een sublieme pass. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uusbek is nu in balbezit. Uusbek geeft een hoge lob. Iltanen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mamikonyan passt de bal met de wreef. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov met een sublieme pass. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ... Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Diggelmann passt de bal zonder na te denken. Staręga rent richting de bal. Staręga passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. De bal raakt de paal. Von Anka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 38%, Niko Team 62%.
Wambas - Niko Team 4:1

49e minuut.
Diggelmann speelt de bal door. Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Ilca speelt de bal door. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga schiet op doel. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 5:1

59e minuut.
Daar is Mamikonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Ilca rent richting de bal. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Iltanen geeft een lange en hoge pass. Gallieni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fioramonti. Gallieni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gallieni kan niet meer verder spelen. Vânătoru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vânătoru rent richting de bal. Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga draait met de bal, schiet en ... Ilca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 6:1

69e minuut.
Diggelmann speelt de bal door. Mamikonyan speelt de bal door. Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca onderschept slim de pass. Ilca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mamikonyan passt de bal met de wreef. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chlabicz zijn tegenspeler op de grond. Chlabicz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Iltanen met een sublieme pass. Staręga rent richting de bal. Staręga passt de bal met de wreef. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Staręga rent richting de bal. Staręga geeft een lange en hoge pass. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 7:1

81e minuut.
Uusbek met een sublieme pass. Diggelmann speelt de bal door. Daar is Uusbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Diggelmann probeert naar een medespeler te passen. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov geeft de bal voor. Ilca krijgt zijn hoofd ertegen. Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Niko Team 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 30%, Niko Team 70%.
Wambas - Niko Team 8:1