Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team Wambas
442m Tactiek 442
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel. Nemcsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Mamikonyan is nu in balbezit. Mamikonyan passt de bal met de wreef. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Diggelmann kopt de bal weg. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioramonti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fioramonti krijgt een gele kaart. Ilca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Ilca kopt de bal weg. Staręga is nu in balbezit. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Wambas 0:1

26e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Mamikonyan speelt de bal door. Klungelig pakt Ilca de bal. Ilca schiet op doel. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalosz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angelkov zal de hoekschop nemen. Ilca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Uusbek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelkov met de inworp. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Őry onderschept slim de pass. Őry geeft de bal voor. Klungelig pakt Staręga de bal. Staręga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Ivan rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kalosz met een harde bal richting middenveld. Angelkov kopt de bal weg. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga rent richting de bal. Staręga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kalosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Wambas 0:2

45e minuut.
Diggelmann onderschept slim de pass. Diggelmann speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... Nemcsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Wambas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 72%, Wambas 28%.
Niko Team - Wambas 0:3

51e minuut.
Porato rent richting de bal. Oehrli onderschept slim de pass. Oehrli geeft de bal voor. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staręga is nu in balbezit. Staręga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Wambas 0:4

59e minuut.
Obositu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kahvić de bal onder controle te krijgen. Angelkov speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Knobel passt de bal zonder na te denken. Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Staręga zijn tegenspeler op de grond. Staręga krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kalosz probeert naar een medespeler te passen. Pujol is nu in balbezit. Pujol passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ivan rent richting de bal. Pujol is nu in balbezit. Pujol passt de bal met de wreef. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan geeft een hoge lob. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Uciński passt de bal in één keer door. Obositu rent richting de bal. Pujol onderschept slim de pass. Pujol passt de bal in één keer door. Ilca rent richting de bal. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov passt de bal met de wreef. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... Őry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalina. Kalina krijgt een gele kaart. Staręga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Staręga kan niet meer verder spelen. Vânătoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 66%, Wambas 34%.
Niko Team - Wambas 0:4