Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jezioro Bochlin AC TAJFUN
1-3-5-2 Tactiek obr
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten solid
average Passen solid
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Verardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Šafránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Villamil met een sublieme pass. Scuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitera maakt een afschuwelijke overtreding. Pitera krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sarti onderschept slim de pass. Sarti geeft de bal voor. Daar is Pitera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morawski is nu in balbezit. Morawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Scuteri met een sublieme pass. Galli rent richting de bal. Ptačovský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ptačovský naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Galli raakt geblesseerd tijdens het duel. Charytanowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:1

18e minuut.
Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Šafránek is nu in balbezit. Scuteri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scuteri krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bastione trapt de bal weg van het doel. Scuteri kan de bal niet met de borst controleren. Scuteri passt de bal zonder na te denken. Galli rent richting de bal. Galli schiet op doel. Díaz Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Scuteri geeft een lange en hoge pass. Galli is nu in balbezit. Gassen onderschept slim de pass. Charytanowicz onderschept slim de pass. Charytanowicz geeft een lange en hoge pass. Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Šafránek passt de bal met de wreef. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal in één keer door. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel. Bastione bokst de bal weg.

40e minuut.
Gassen onderschept slim de pass. Scuteri speelt de bal door. Daar is Morawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 47%, AC TAJFUN 53%.
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:1

51e minuut.
Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz speelt de bal door. Verardo speelt de bal door. Galli is nu in balbezit. Galli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Villamil geeft een hoge lob. Scuteri speelt de bal door. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski schiet op doel. Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli geeft een lange en hoge pass. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:2

67e minuut.
Morawski passt de bal met de wreef. Scuteri rent richting de bal. Scuteri passt de bal in één keer door. Galli rent richting de bal. Galli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czeglédi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Scuteri rent richting de bal. Scuteri geeft een lange en hoge pass. Villamil is nu in balbezit. Morawski verovert de bal door een tackle van achteren. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:3

78e minuut.
Galli kopt de bal weg. Hołowczyc heeft problemen om de bal te vangen. Morawski rent richting de bal. Morawski schiet op doel. Díaz Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:4

79e minuut.
Stoparek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stavridis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 49%, AC TAJFUN 51%.
Jezioro Bochlin - AC TAJFUN 0:4