Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 KS Wiadukt
20152016 Tactiek abc
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Kolendowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goldbrunner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haak rent richting de bal. Haak geeft een hoge lob. Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:1

6e minuut.
Goldbrunner met een sublieme pass. Haak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasprowicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kolendowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:2

12e minuut.
Wierzycki passt de bal met de wreef. Dzięgielewski met een sublieme pass. Gruszczak is nu in balbezit. Bisante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisante draait met de bal, schiet en ... Tõnisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Feuillette geeft een hoge lob. Kolendowicz probeert de bal aan de voet te houden. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:3

24e minuut.
Haak rent richting de bal. Wierzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldbrunner met een snel genomen vrije trap. Özerdenerli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bisante bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechota is nu in balbezit. Bisante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner geeft een hoge lob. Daar is Puchmertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gullit is nu in balbezit. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri passt de bal zonder na te denken. Haak is nu in balbezit. Haak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 71%, KS Wiadukt 29%.
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:3

50e minuut.
Puchmertl rent richting de bal. Puchmertl probeert naar een medespeler te passen. Piechota geeft een lange en hoge pass. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya schiet op doel. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Utzeri geeft een hoge lob. Karakaya rent richting de bal. Kasprowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasprowicz krijgt een gele kaart. Karakaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdenerli neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:4

64e minuut.
Filártiga speelt de bal door. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feuillette. Feuillette krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Puchmertl met een sublieme pass. Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak passt de bal in één keer door. Bisante rent richting de bal. Bisante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri speelt de bal door. Cieciula rent richting de bal. Özerdenerli onderschept slim de pass. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ... Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wierzycki geeft een hoge lob. Bisante bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldbrunner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 57%, KS Wiadukt 43%.
MTB Team2010 - KS Wiadukt 0:4