Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Fantom Tychy MTB Team2010
OldBoy Tactiek 20152016
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 23.8
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasprowicz met een snelle inworp. Kolendowicz rent richting de bal. Auteri verovert de bal door een tackle van achteren. Auteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzięgielewski probeert de bal aan de voet te houden. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. Wierzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kolendowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remmos met de inworp. Auteri rent richting de bal. Auteri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wierzycki geeft de bal voor. Inworp. Padinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stanisz geeft een lange en hoge pass. Kasprowicz rent richting de bal. Auteri onderschept slim de pass. Auteri haalt uit met een fantastische trap. Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Auteri de bal. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - MTB Team2010 1:0

15e minuut.
Vlahuţă speelt de bal door. Padinha rent richting de bal. Padinha probeert naar een medespeler te passen. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Wawrzyńczok kopt de bal weg. Cieciula kan de bal niet met de borst controleren. Skrzynecki rent richting de bal. Auteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Auteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stanisz geeft een lange en hoge pass. Cieciula kopt de bal weg. Kolendowicz probeert de bal aan de voet te houden. Auteri is nu in balbezit. Auteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Skrzynecki passt de bal zonder na te denken. Padinha is nu in balbezit. Padinha passt de bal zonder na te denken. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ... Ligûera bokst de bal weg.

33e minuut.
Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Remmos rent richting de bal. Remmos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Auteri de bal. Auteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stanisz geeft de bal voor. Padinha is nu in balbezit. Wierzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierzycki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Van Massenhove geeft een hoge lob. Padinha is nu in balbezit. Padinha probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Stanisz verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisz probeert naar een medespeler te passen. Remmos is nu in balbezit. Remmos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. Wierzycki probeert de bal aan de voet te houden. Padinha is nu in balbezit. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 16%, MTB Team2010 84%.
SKS Fantom Tychy - MTB Team2010 1:0

49e minuut.
Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Puchmertl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak schiet op doel. Florea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 26%, MTB Team2010 74%.
SKS Fantom Tychy - MTB Team2010 1:0