Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.169 [del]
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26958
TS Fablok Chrzanów AC TAJFUN
ultimate Tactiek obr
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 48
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Giunti rent richting de bal. Andrearczyk is nu in balbezit. Giunti is nu in balbezit. Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk draait met de bal, schiet en ... Gamali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Ułamek rent richting de bal. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Lagate rent richting de bal. Lagate schiet op doel. Gamali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 1:0

18e minuut.
Giunti rent richting de bal. Giunti passt de bal in één keer door. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 2:0

20e minuut.
Sarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limam met de inworp. Giunti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plutão trapt de bal weg. Křeček met een sublieme pass. Lagate rent richting de bal. Lagate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 3:0

30e minuut.
Giunti probeert naar een medespeler te passen. Limam rent richting de bal. Limam passt de bal in één keer door. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Limam kopt de bal weg. Lagate is nu in balbezit. Met opzet legt Sarti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sarti naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lagate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giunti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrearczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gamali trapt de bal weg. Korczyński rent richting de bal. Charytanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charytanowicz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ględała geeft een hoge lob. Buňka kopt de bal weg. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 36%, AC TAJFUN 64%.
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 3:0

51e minuut.
Ułamek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lagate de bal onder controle te krijgen. Høegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ... Gamali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Høegh verovert de bal door een tackle van achteren. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti passt de bal met de wreef. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Giunti passt de bal met de wreef. Daar is Limam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limam met een sublieme pass. Lagate is nu in balbezit. Lagate schiet op doel. Gamali bokst de bal weg. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate draait met de bal, schiet en ... Gamali probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Andrearczyk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Giunti geeft een lange en hoge pass. Gamali speelt de bal door. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Lagate heeft problemen om de bal te vangen. Lagate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ględała rent richting de bal. Ględała geeft een hoge lob. Limam kopt de bal weg. Daar is Lagate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 4:0

74e minuut.
Klungelig pakt de la Calle de bal. Limam bereikt de bal nog maar net als eerste. Limam passt de bal zonder na te denken. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ... Gamali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Szkudelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. de la Calle stond buitenspel. Halama komt het veld opgelopen. Judek komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ułamek onderschept slim de pass. Ułamek speelt de bal door. Lagate is nu in balbezit. Lagate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 35%, AC TAJFUN 65%.
TS Fablok Chrzanów - AC TAJFUN 4:0