Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 Lech>Mistrz
20152016 Tactiek DoBojuPolska
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Puchmertl met een snelle inworp. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medgyesi met een snelle inworp. Hrvanović geeft een lange en hoge pass. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Strelník met een sublieme pass. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi geeft de bal voor. Leca springt en kopt de bal. Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Lech>Mistrz 0:1

16e minuut.
Soldevila geeft de bal voor. Daar is Kasprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca haalt uit met een fantastische trap. Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kolendowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medgyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Leca rent richting de bal. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi passt de bal in één keer door. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ligûera trapt de bal weg van het doel. Soldevila kopt de bal weg. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hrvanović met een sublieme pass. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi geeft een hoge lob. Leca krijgt zijn hoofd ertegen. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Lech>Mistrz 0:2

42e minuut.
Strelník rent richting de bal. Strelník geeft de bal voor. Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 73%, Lech>Mistrz 27%.
MTB Team2010 - Lech>Mistrz 0:2

48e minuut.
Strelník bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kasprowicz rent richting de bal. Medgyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyesi geeft een hoge lob. Leca springt en kopt de bal. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Lech>Mistrz 0:3

58e minuut.
Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi geeft de bal voor. Wierzycki kopt de bal weg. Strelník bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean geeft een hoge lob. Dzięgielewski heeft problemen om de bal te vangen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Kolendowicz rent richting de bal. Kolendowicz geeft de bal voor. Leca rent richting de bal. Leca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Leca rent richting de bal. Leca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Puchmertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mäekallas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Kełkowiecki komt het veld opgelopen. Pi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović passt de bal met de wreef. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas geeft de bal voor. Pi kopt de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mäekallas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäekallas met de inworp. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 73%, Lech>Mistrz 27%.
MTB Team2010 - Lech>Mistrz 0:3