Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Fantom Tychy Stal (FKS) Mielec
OldBoy Tactiek Stal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Kolder geeft de bal voor. Florea probeert naar een medespeler te passen. Szpiech kopt de bal weg. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann schiet op doel. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Nelisse de bal onder controle te krijgen. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz passt de bal in één keer door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monsaraz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ćirović zal de hoekschop nemen. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:1

24e minuut.
Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović geeft een hoge lob. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel. Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:2

43e minuut.
do Salqueiro geeft een lange en hoge pass. Kumaty kopt de bal weg. Kolder heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Inworp. Ćirović met de inworp. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 71%, Stal (FKS) Mielec 29%.
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:3

50e minuut.
Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Gecaj heeft problemen om de bal te vangen. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:4

55e minuut.
Mrkaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder verovert de bal door een tackle van achteren. Kolder met een sublieme pass. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kumaty rent richting de bal. Kumaty geeft een hoge lob. Madsen probeert de bal aan de voet te houden. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea bokst de bal weg.

66e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft een lange en hoge pass. do Salqueiro controleert de bal met de borst. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Schwartzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Polkowski rent richting de bal. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz geeft een hoge lob. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann schiet op doel. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:5

70e minuut.
Madsen rent richting de bal. Ćirović onderschept slim de pass. Ćirović met een sublieme pass. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kolder met een sublieme pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović speelt de bal door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:6

75e minuut.
Klungelig pakt Tapanila de bal. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz speelt de bal door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
do Salqueiro passt de bal zonder na te denken. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović passt de bal in één keer door. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kolder is nu in balbezit. Kolder speelt de bal door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:7

90e minuut.
Szpiech speelt de bal door. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 70%, Stal (FKS) Mielec 30%.
SKS Fantom Tychy - Stal (FKS) Mielec 0:7