Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 AC TAJFUN
20152016 Tactiek obr
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.7 gemiddelde waardering 51
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Galli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cieciula de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charytanowicz zal de hoekschop nemen. Kasprowicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - AC TAJFUN 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Galli de bal. Scuteri rent richting de bal. Scuteri speelt de bal door. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
de la Calle schiet op doel. Kolendowicz probeert de bal aan de voet te houden. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Buenaventura geeft een hoge lob. Galli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Buenaventura passt de bal in één keer door. Valero heeft problemen om de bal te vangen. Valero probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cieciula kopt de bal weg. Daar is Kasprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolendowicz is nu in balbezit. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 63%, AC TAJFUN 37%.
MTB Team2010 - AC TAJFUN 0:1

56e minuut.
Rasiak passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura probeert naar een medespeler te passen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - AC TAJFUN 0:2

67e minuut.
Filártiga heeft problemen om de bal te vangen. Scuteri geeft een lange en hoge pass. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. Buenaventura geeft een lange en hoge pass. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle geeft een hoge lob. Galli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - AC TAJFUN 0:3

72e minuut.
Scuteri passt de bal zonder na te denken. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charytanowicz geeft de bal voor. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura geeft een hoge lob. Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
de la Calle geeft een lange en hoge pass. Ligûera met een sublieme pass. Scuteri probeert naar een medespeler te passen. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Valero geeft de bal voor. Scuteri is nu in balbezit. Scuteri passt de bal zonder na te denken. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Buňka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 71%, AC TAJFUN 29%.
MTB Team2010 - AC TAJFUN 0:3