Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC TAJFUN MTB Team2010
obr Tactiek 20152016
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 24.9
excellent Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Charytanowicz passt de bal in één keer door. Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morawski rent richting de bal. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Morawski rent richting de bal. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kolendowicz zijn tegenspeler op de grond. Lulla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scuteri komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kasprowicz trapt de bal weg van het doel. Scuteri geeft een lange en hoge pass. Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Charytanowicz is nu in balbezit. Verardo is nu in balbezit. Verardo geeft een lange en hoge pass. Lulla heeft problemen om de bal te vangen. Lulla draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Wierzycki controleert de bal met de borst. Lulla is nu in balbezit. Lulla passt de bal in één keer door. Morawski rent richting de bal. Morawski schiet op doel. Ligûera bokst de bal weg. Klungelig pakt Filártiga de bal. Rasiak rent richting de bal. Filártiga maakt een afschuwelijke overtreding. Filártiga krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Verardo is nu in balbezit. Verardo geeft de bal voor. Lulla kopt de bal weg. Morawski is nu in balbezit. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ligûera trapt de bal weg van het doel. Verardo heeft problemen om de bal te vangen. Verardo met een sublieme pass. Morawski rent richting de bal. Morawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lulla met een snelle inworp. Scuteri probeert naar een medespeler te passen. Verardo speelt de bal door. Morawski rent richting de bal. Morawski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wierzycki met een sublieme pass. Filártiga heeft problemen om de bal te vangen. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz schiet op doel. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 1:0

26e minuut.
Cieciula passt de bal met de wreef. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. Morawski is nu in balbezit. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Scuteri geeft de bal voor. Morawski is nu in balbezit. Kasprowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morawski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 2:0

33e minuut.
Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo passt de bal in één keer door. Morawski rent richting de bal. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 3:0

34e minuut.
Gruszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolendowicz de bal. Morawski is nu in balbezit. Morawski draait met de bal, schiet en ... Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 4:0

39e minuut.
Morawski kopt de bal weg. Daar is Cieciula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulla rent richting de bal. Lulla draait met de bal, schiet en ... Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 5:0

42e minuut.
Scuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuteri passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz met een sublieme pass. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TAJFUN 32%, MTB Team2010 68%.
AC TAJFUN - MTB Team2010 6:0

55e minuut.
Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Verardo is nu in balbezit. Verardo met een sublieme pass. Morawski is nu in balbezit. Morawski draait met de bal, schiet en ... Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lulla rent richting de bal. Lulla haalt uit met een fantastische trap. Cieciula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Scuteri met de inworp. Lulla is nu in balbezit. Lulla geeft een hoge lob. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 7:0

61e minuut.
Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz passt de bal zonder na te denken. Lulla is nu in balbezit. Lulla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morawski is nu in balbezit. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 8:0

64e minuut.
Wierzycki is nu in balbezit. Scuteri verovert de bal door een tackle van achteren. Scuteri probeert naar een medespeler te passen. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lulla rent richting de bal. Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski onderschept slim de pass. Morawski draait met de bal, schiet en ... Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valero onderschept slim de pass. Valero passt de bal zonder na te denken. Verardo rent richting de bal. Verardo geeft een hoge lob. Cieciula kopt de bal weg. Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Verardo probeert naar een medespeler te passen. Morawski is nu in balbezit. Morawski draait met de bal, schiet en ... Kolendowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 9:0

83e minuut.
Czeglédi komt het veld opgelopen. Buenaventura komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Scuteri rent richting de bal. Scuteri geeft een lange en hoge pass. Morawski rent richting de bal. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scuteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buenaventura probeert de bal met de borst te controleren. Lulla geeft een hoge lob. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TAJFUN - MTB Team2010 10:0

90e minuut.
Buenaventura probeert naar een medespeler te passen. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuteri verovert de bal door een tackle van achteren. Lulla is nu in balbezit. Lulla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TAJFUN 22%, MTB Team2010 78%.
AC TAJFUN - MTB Team2010 10:0