Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC TAJFUN KS Wiadukt
obr Tactiek abc
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 36.3
solid Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen average


8e minuut.
Charytanowicz speelt de bal door. Bilous heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astashonak. Bilous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scuteri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Pamuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Charytanowicz met een sublieme pass. Bilous is nu in balbezit. Piecuch begaat een overtreding. Piecuch krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Piechota kopt de bal weg. Utzeri is nu in balbezit. Utzeri passt de bal met de wreef. Özerdenerli heeft problemen om de bal te vangen. Özerdenerli schiet op doel. Servants probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Piecuch is nu in balbezit. Piecuch met een sublieme pass. Høegh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya haalt uit met een fantastische trap. Servants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valero heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Valero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charytanowicz geeft de bal voor. Bilous maakt een snoekduik en kopt de bal. Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TAJFUN 42%, KS Wiadukt 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC TAJFUN - KS Wiadukt 0:0

47e minuut.
Bilous is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utzeri. Bilous is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scuteri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de la Calle krijgt zijn hoofd ertegen. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piechota heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buenaventura zal de hoekschop nemen. Piecuch probeert de bal met de borst te controleren. Astashonak rent richting de bal. Bilous verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scuteri met de inworp. Charytanowicz geeft een lange en hoge pass. Buenaventura geeft een lange en hoge pass. Bilous springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rasiak speelt de bal door. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Valero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utzeri is nu in balbezit. Utzeri passt de bal zonder na te denken. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piecuch rent richting de bal. Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
de la Calle geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilous de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechota. Bilous raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scuteri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pamuła trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Karakaya de bal. Charytanowicz geeft de bal voor. Bilous rent richting de bal. Bilous haalt uit met een fantastische trap. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Piechota geeft een lange en hoge pass. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura geeft een hoge lob. Bilous is nu in balbezit. Bilous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Haak is nu in balbezit. Haak passt de bal met de wreef. Rasiak is nu in balbezit. Özerdenerli verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ... Servants kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura passt de bal zonder na te denken. Daar is de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Buňka komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gullit passt de bal in één keer door. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. Bilous rent richting de bal. Bilous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TAJFUN 35%, KS Wiadukt 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC TAJFUN - KS Wiadukt 0:0