Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.169 [del]
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20444
TS Fablok Chrzanów KS Wiadukt
ultimate Tactiek abc
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 35.7
formidabel Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Brzostowski speelt de bal door. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch is nu in balbezit. Lagate onderschept slim de pass. Lagate draait met de bal, schiet en ... Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco draait met de bal, schiet en ... Pamuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 1:0

4e minuut.
Feuillette geeft een lange en hoge pass. Haak kopt de bal weg. Piechota heeft problemen om de bal te vangen. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Giunti onderschept slim de pass. Giunti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Astashonak de bal. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Piechota de bal. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti passt de bal in één keer door. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Korczyński passt de bal zonder na te denken. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti passt de bal in één keer door. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti met een sublieme pass. Astashonak is nu in balbezit. Lagate verovert de bal door een tackle van achteren. Lagate schiet op doel. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Limam met een snelle inworp. Gullit rent richting de bal. Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Lagate rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 2:0

30e minuut.
Karakaya heeft problemen om de bal te vangen. Karakaya passt de bal met de wreef. Lagate is nu in balbezit. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 3:0

32e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak verovert de bal door een tackle van achteren. Haak speelt de bal door. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ... Czarnota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Fresco is nu in balbezit. Inworp. Feuillette met de inworp. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Limam met een sublieme pass. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lagate de bal. Lagate schiet op doel. Pamuła bokst de bal weg.

44e minuut.
Korczyński onderschept slim de pass. Korczyński met een sublieme pass. Giunti speelt de bal door. Daar is Brzostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. Pamuła bokst de bal weg. Limam is nu in balbezit. Limam geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 27%, KS Wiadukt 73%.
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 3:0

50e minuut.
Daar is Özerdenerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński passt de bal met de wreef. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski draait met de bal, schiet en ... Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 4:0

51e minuut.
Fresco kan de bal niet met de borst controleren. Fresco met een sublieme pass. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Özerdenerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti met een sublieme pass. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Limam geeft een hoge lob. Astashonak kan de bal niet met de borst controleren. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate draait met de bal, schiet en ... Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Brzostowski is nu in balbezit. Limam is nu in balbezit. Limam geeft de bal voor. Lagate is nu in balbezit. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 5:0

59e minuut.
Lagate speelt de bal door. Brzostowski rent richting de bal. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Szkudelski komt het veld opgelopen. Ględała komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski probeert naar een medespeler te passen. Lagate rent richting de bal. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 6:0

64e minuut.
Fresco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Piecuch de bal. Feuillette met een sublieme pass. Giunti geeft de bal voor. Daar is Gullit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 7:0

66e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. Gullit is nu in balbezit. Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. Pamuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 8:0

67e minuut.
Giunti probeert naar een medespeler te passen. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco passt de bal met de wreef. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ... Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 9:0

73e minuut.
Klungelig pakt Lagate de bal. Lagate passt de bal met de wreef. Daar is Giunti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Karakaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik haalt uit met een fantastische trap. Piecuch probeert de bal aan de voet te houden. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Astashonak kopt de bal weg. Klungelig pakt Giunti de bal. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rychlik de bal. Rychlik haalt uit met een fantastische trap. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 10:0

88e minuut.
Pamuła trapt de bal weg van het doel. Korczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Feuillette de bal. Fresco is nu in balbezit. Fresco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 27%, KS Wiadukt 73%.
TS Fablok Chrzanów - KS Wiadukt 10:0