Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 Stal (FKS) Mielec
20152016 Tactiek Stal
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 49.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Ćirović probeert de bal aan de voet te houden. Wierzycki probeert naar een medespeler te passen. Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Zarif geeft de bal voor. Gecaj kopt de bal weg. Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft de bal voor. Schwartzmann springt en kopt de bal. Jurczyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Szpiech speelt de bal door. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft een hoge lob. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:1

8e minuut.
Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder rent richting de bal. Kolder haalt uit met een fantastische trap. Jurczyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:2

11e minuut.
Puchmertl rent richting de bal. Suchorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Suchorowicz speelt de bal door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:3

20e minuut.
Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft de bal voor. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Schwartzmann de bal. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz onderschept slim de pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:5

29e minuut.
Szpiech geeft een lange en hoge pass. Gecaj probeert de bal met de borst te controleren. Kolder speelt de bal door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:6

29e minuut.
Puchmertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl passt de bal met de wreef. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:7

36e minuut.
Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolder de bal. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Puchmertl met een sublieme pass. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder verovert de bal door een tackle van achteren. Kolder geeft een lange en hoge pass. Suchorowicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ćirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambrożewski is nu in balbezit. Ambrożewski passt de bal met de wreef. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jurczyga met een harde bal richting middenveld. Polkowski geeft een hoge lob. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 85%, Stal (FKS) Mielec 15%.
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:7

46e minuut.
Schwartzmann rent richting de bal. Gruszczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schwartzmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schwartzmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz geeft een lange en hoge pass. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen. Jurczyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:8

53e minuut.
Suchorowicz passt de bal met de wreef. Kolder is nu in balbezit. Kolder geeft een hoge lob. Kasprowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ćirović geeft een lange en hoge pass. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. Kolendowicz probeert de bal aan de voet te houden. Jurczyga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:9

58e minuut.
Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz geeft een lange en hoge pass. Ambrożewski kopt de bal weg. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wierzycki geeft de bal voor. Buitenspel voor Bisante. Goede buitenspelval van de verdediging. Polkowski neemt vlug de vrije trap. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ambrożewski kopt de bal weg. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kolder rent richting de bal. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder rent richting de bal. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:10

88e minuut.
Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz passt de bal zonder na te denken. Kolder heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kolder probeert naar een medespeler te passen. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz passt de bal met de wreef. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 84%, Stal (FKS) Mielec 16%.
MTB Team2010 - Stal (FKS) Mielec 0:10