Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Knapy Dolchstoss Opole
knp1 Tactiek vault-tec
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lubański met een snelle inworp. Paloheimo rent richting de bal. Paloheimo geeft een lange en hoge pass. Costantini is nu in balbezit. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Paloheimo kopt de bal weg. Zubillaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Quý. Hoàng Quý krijgt een gele kaart. Zubillaga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paloheimo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gettka met de inworp. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan geeft een lange en hoge pass. Ivens krijgt zijn hoofd ertegen. Sibau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 1:0

14e minuut.
Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand speelt de bal door. Tâlvan geeft de bal voor. Biancheri krijgt zijn hoofd ertegen. Sibau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 2:0

17e minuut.
Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand passt de bal in één keer door. Tâlvan met een sublieme pass. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri schiet op doel. Sibau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Osmanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 3:0

19e minuut.
Daar is Tâlvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tâlvan geeft de bal voor. Klungelig pakt Osmanoğlu de bal. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Sibau bokst de bal weg. Biancheri rent richting de bal. Biancheri schiet op doel. Sibau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 4:0

22e minuut.
Maiboroda passt de bal zonder na te denken. Borończyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tâlvan. Tâlvan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini speelt de bal door. Zubillaga rent richting de bal. Zubillaga schiet op doel. Skoraszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gettka rent richting de bal. Gettka passt de bal in één keer door. Biancheri rent richting de bal. Biancheri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 5:0

31e minuut.
Biancheri onderschept slim de pass. Biancheri geeft een hoge lob. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 6:0

32e minuut.
Lubański is nu in balbezit. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal in één keer door. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sybis geeft de bal voor. Sibau met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tâlvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sybis geeft een lange en hoge pass. Sibau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Buzzetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka onderschept slim de pass. Gettka speelt de bal door. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ... Sibau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 39%, Dolchstoss Opole 61%.
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 7:0

46e minuut.
Costantini passt de bal met de wreef. Borończyk is nu in balbezit. Sybis begaat een overtreding. Borończyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borończyk kan niet meer verder spelen. Garştea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hildebrand rent richting de bal. Zubillaga begaat een overtreding. Hildebrand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wasielewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri heeft problemen om de bal te vangen. Biancheri haalt uit met een fantastische trap. Sibau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 8:0

50e minuut.
Doeltrap. Winterburn komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lubański rent richting de bal. Winterburn verovert de bal door een tackle van achteren. Winterburn met een sublieme pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Sibau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biancheri is nu in balbezit. Paal! Biancheri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 9:0

63e minuut.
Tâlvan passt de bal met de wreef. Winterburn rent richting de bal. Winterburn passt de bal zonder na te denken. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Winterburn probeert naar een medespeler te passen. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri rent richting de bal. Biancheri schiet op doel. Sibau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 10:0

67e minuut.
Inworp. Winterburn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tâlvan met een sublieme pass. Winterburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn geeft een lange en hoge pass. Sibau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Winterburn probeert de bal aan de voet te houden. Winterburn probeert naar een medespeler te passen. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ... Sibau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winterburn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sibau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 11:0

90e minuut.
Winterburn passt de bal zonder na te denken. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka probeert naar een medespeler te passen. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancheri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 32%, Dolchstoss Opole 68%.
LZS Knapy - Dolchstoss Opole 11:0