Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.171 [del]
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16475
VIRTUS PRO! VICTORIA WAŁBRZYCH
VPOFFENSIVE2018 Tactiek X2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
bin Yardan verovert de bal door een tackle van achteren. Solozábal rent richting de bal. Solozábal probeert naar een medespeler te passen. Coulthard rent richting de bal. Coulthard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyżykowski speelt de bal door. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov haalt uit met een fantastische trap. Musiałowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Topek komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pietras rent richting de bal. Pietras passt de bal met de wreef. Nenezić is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras schiet op doel. Jartsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Krustanov rent richting de bal. Solozábal rent richting de bal. Tagliatelli onderschept slim de pass. Krustanov rent richting de bal. Krustanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Urbanek met een sublieme pass. Coulthard rent richting de bal. Coulthard passt de bal zonder na te denken. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov schiet op doel. Topek bokst de bal weg.

33e minuut.
Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Iloniak rent richting de bal. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 2:0

41e minuut.
Pietras met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Solozábal speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 46%, VICTORIA WAŁBRZYCH 54%.
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 2:0

53e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Camuñas rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak schiet op doel. Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 3:0

57e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Camuñas rent richting de bal. Camuñas geeft de bal voor. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Wyżykowski onderschept slim de pass. Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Iloniak rent richting de bal. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nenezić is nu in balbezit. Nenezić geeft een lange en hoge pass. Grímsson is nu in balbezit. Krustanov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nenezić is nu in balbezit. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras speelt de bal door. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta schiet op doel. Jartsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 3:1

86e minuut.
Krustanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard schiet op doel. Grímsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 4:1

90e minuut.
Solozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solozábal passt de bal met de wreef. Daar is Coulthard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustanov rent richting de bal. Krustanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 45%, VICTORIA WAŁBRZYCH 55%.
VIRTUS PRO! - VICTORIA WAŁBRZYCH 4:1