Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
J@ga J@ga Skarbeczki
def Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten adequate
weak Passen poor
average Verdedigen good


9e minuut.
Szałęga rent richting de bal. Biesik onderschept slim de pass. Biesik met een sublieme pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - Skarbeczki 0:1

15e minuut.
Fúquene onderschept slim de pass. Fúquene geeft een hoge lob. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - Skarbeczki 0:2

21e minuut.
Simini passt de bal zonder na te denken. Klatt is nu in balbezit. Wiaderny is nu in balbezit. Klatt is nu in balbezit. Klatt haalt uit met een fantastische trap. Kulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kalista geeft een hoge lob. Puda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magener de bal onder controle te krijgen. Klatt is nu in balbezit. Klatt haalt uit met een fantastische trap. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Simini kopt de bal weg. Daar is Klatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowal rent richting de bal. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Szałęga rent richting de bal. Kowal onderschept slim de pass. Kowal speelt de bal door. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kazalski speelt de bal door. Biesik probeert naar een medespeler te passen. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Krzętowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - Skarbeczki 0:3

40e minuut.
Aliancki met een sublieme pass. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt speelt de bal door. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - Skarbeczki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J@ga J@ga 52%, Skarbeczki 48%.
J@ga J@ga - Skarbeczki 1:3

68e minuut.
Klatt geeft een hoge lob. Kalista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiş speelt de bal door. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Kulić trapt de bal weg. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda met een sublieme pass. Kulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Magener geeft een lange en hoge pass. Daar is Kęska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă kopt de bal weg. Biesik is nu in balbezit. Biesik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J@ga J@ga 49%, Skarbeczki 51%.
J@ga J@ga - Skarbeczki 1:3