Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki J@ga J@ga
4s4d4 Tactiek def
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 31
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Fúquene is nu in balbezit. Fúquene geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Konieczko de bal onder controle te krijgen. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal in één keer door. van den Schoot speelt de bal door. Akbaba rent richting de bal. Akbaba schiet op doel. Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Deaconescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skręt controleert de bal met de borst. Akbaba rent richting de bal. Akbaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Deaconescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klatt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deaconescu. Deaconescu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Deaconescu met de inworp. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brokuła de bal onder controle te krijgen. Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kazalski geeft de bal voor. Daar is van den Schoot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Schoot passt de bal met de wreef. Daar is Eon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eon haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kalista bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalista probeert naar een medespeler te passen. Kazalski geeft een lange en hoge pass. Eon is nu in balbezit. Eon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kęska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Skręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konieczko is nu in balbezit. Eon onderschept slim de pass. Eon haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - J@ga J@ga 1:0

37e minuut.
van den Schoot verovert de bal door een tackle van achteren. van den Schoot passt de bal zonder na te denken. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - J@ga J@ga 2:0

39e minuut.
Dąblewski trapt de bal weg. Deaconescu kopt de bal weg. van den Schoot probeert naar een medespeler te passen. Eon heeft problemen om de bal te vangen. Eon draait met de bal, schiet en ... Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu geeft een lange en hoge pass. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba schiet op doel. Dąblewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 29%, J@ga J@ga 71%.
Skarbeczki - J@ga J@ga 2:0

48e minuut.
Trojan geeft de bal voor. van den Schoot geeft de bal voor. Eon kopt de bal weg. Daar is Akbaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akbaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kazalski geeft een hoge lob. Konieczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Puda de bal. Akbaba rent richting de bal. Akbaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skręt rent richting de bal. Skręt met een sublieme pass. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - J@ga J@ga 3:0

51e minuut.
Klatt met een sublieme pass. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eon verovert de bal door een tackle van achteren. Eon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Deaconescu passt de bal in één keer door. Akbaba rent richting de bal. Akbaba met een sublieme pass. Eon rent richting de bal. Eon schiet op doel. Dąblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Walter onderschept slim de pass. Walter probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu geeft de bal voor. Akbaba rent richting de bal. Akbaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Deaconescu neemt de hoekschop. Trojan heeft problemen om de bal te vangen. Eon is nu in balbezit. Eon draait met de bal, schiet en ... Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - J@ga J@ga 4:0

71e minuut.
Eon rent richting de bal. Eon speelt de bal door. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba schiet op doel. Kęska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Magener zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu geeft een hoge lob. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Puda is nu in balbezit. Puda met een sublieme pass. Walter geeft een hoge lob. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Puda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconescu met de inworp. Akbaba rent richting de bal. Akbaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 31%, J@ga J@ga 69%.
Skarbeczki - J@ga J@ga 4:0