Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTORIA WAŁBRZYCH J@ga J@ga
X2 Tactiek def
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36 gemiddelde waardering 29.8
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Kalapotharakos passt de bal in één keer door. Zoião speelt de bal door. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta schiet op doel. Dąblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topek komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dąblewski niet meer kan verder spelen. Krzętowski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kalapotharakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda geeft een lange en hoge pass. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap. Topek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Puda heeft problemen om de bal te vangen. Kalapotharakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta haalt uit met een fantastische trap. Krzętowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal zonder na te denken. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 27%, J@ga J@ga 73%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 2:0

50e minuut.
Szałęga geeft een hoge lob. Wiaderny rent richting de bal. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 2:1

56e minuut.
Puda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Polumenta de bal onder controle te krijgen. Klatt rent richting de bal. Klatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 2:2

70e minuut.
Zoião probeert de bal met de borst te controleren. Szałęga is nu in balbezit. Zoião begaat een overtreding. Szałęga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szałęga kan niet meer verder spelen. Zabokrzycki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 39%, J@ga J@ga 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VICTORIA WAŁBRZYCH - J@ga J@ga 2:2