Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino krokodylki
at2 Tactiek michal
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Wysokiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vastic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferraço. Ferraço krijgt een gele kaart. Vastic raakt geblesseerd tijdens het duel. Badessa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kessler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen geeft een lange en hoge pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy schiet op doel. Baten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams geeft een lange en hoge pass. Băşulescu rent richting de bal. Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Vastic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft een hoge lob. Sárközy heeft problemen om de bal te vangen. Sárközy schiet op doel. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zenklussen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kobiela komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Lambert met een snelle inworp. Bogoescu is nu in balbezit. Vastic onderschept slim de pass. Vastic geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kessler trapt de bal weg. Kobiela kopt de bal weg. Scarrafoni met een sublieme pass. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Scarrafoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarrafoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scarrafoni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wysokiński onderschept slim de pass. Keisi verovert de bal door een tackle van achteren. Keisi probeert naar een medespeler te passen. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutkov komt het veld opgelopen. Wing Yee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 77%, krokodylki 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DS.79 Luzino - krokodylki 0:0

52e minuut.
Băşulescu onderschept slim de pass. Băşulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sárközy de bal. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - krokodylki 0:1

56e minuut.
Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu geeft de bal voor. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - krokodylki 0:2

61e minuut.
Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisi verovert de bal door een tackle van achteren. Keisi met een sublieme pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams geeft de bal voor. Băşulescu kopt de bal weg. Kobiela heeft problemen om de bal te vangen. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Domančić geeft een lange en hoge pass. Ferraço rent richting de bal. Wing Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Yee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - krokodylki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 70%, krokodylki 30%.
DS.79 Luzino - krokodylki 1:2