Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Browarek Leżajsk WKS Albatros
3-2-3-1-2 Tactiek comeback
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 43.6
outstanding Schieten adequate
average Passen good
solid Verdedigen average


10e minuut.
Olivo kopt de bal weg. Sladkovský rent richting de bal. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 1:0

14e minuut.
Kruusa speelt de bal door. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Owczarek rent richting de bal. Owczarek speelt de bal door. Klungelig pakt Kruusa de bal. Moceanu rent richting de bal. Moceanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Petrache rent richting de bal. Petrache passt de bal in één keer door. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 2:0

25e minuut.
Olivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komlósi is nu in balbezit. Komlósi geeft een hoge lob. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Polényi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varesi met de inworp. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Abutalıbov onderschept slim de pass. Baroch onderschept slim de pass. Baroch passt de bal met de wreef. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Di Somma met een sublieme pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Somma neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 3:0

37e minuut.
Baroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroch verovert de bal door een tackle van achteren. Baroch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 4:0

40e minuut.
Varesi met een snelle inworp. Folgarait is nu in balbezit. Folgarait passt de bal zonder na te denken. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Folgarait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Sanjulián rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Di Somma kopt de bal weg. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov begaat een overtreding. Abutalıbov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 47%, WKS Albatros 53%.
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 4:0

48e minuut.
Komlósi passt de bal zonder na te denken. Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal zonder na te denken. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Petrache rent richting de bal. Petrache geeft een hoge lob. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 5:0

60e minuut.
Polényi rent richting de bal. Jaczko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baroch. Baroch krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Varesi rent richting de bal. Varesi geeft een lange en hoge pass. Baroch is nu in balbezit. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jaczko met een sublieme pass. Moceanu is nu in balbezit. Komlósi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komlósi krijgt een gele kaart. Moceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abutalıbov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanjulián rent richting de bal. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Folgarait rent richting de bal. Owczarek begaat een overtreding. Folgarait is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folgarait met een snel genomen vrije trap. Sladkovský probeert de bal met de borst te controleren. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Polényi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivo met de inworp. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guianês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folgarait rent richting de bal. Guianês schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guianês krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 35%, WKS Albatros 65%.
Browarek Leżajsk - WKS Albatros 5:0