Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTORIA WAŁBRZYCH Skarbeczki
X2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.8 gemiddelde waardering 32.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Pietras met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalista rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft de bal voor. Paal! Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - Skarbeczki 1:0

16e minuut.
Inworp. Topek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cumana rent richting de bal. Grímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Grímsson probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 20%, Skarbeczki 80%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - Skarbeczki 1:0

49e minuut.
Magener rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras passt de bal in één keer door. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fúquene rent richting de bal. Fúquene geeft een lange en hoge pass. Magener rent richting de bal. Fillippyan probeert naar een medespeler te passen. Pietras probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta draait met de bal, schiet en ... Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - Skarbeczki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 23%, Skarbeczki 77%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - Skarbeczki 2:0