Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.171 [del]
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21435
VIRTUS PRO! J@ga J@ga
VPOFFENSIVE2018 Tactiek def
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Fırıncı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak met een sublieme pass. Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello schiet op doel. Dąblewski bokst de bal weg. Coulthard is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 1:0

9e minuut.
Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard met een sublieme pass. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 2:0

13e minuut.
Jartsev trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Solozábal de bal. Klatt met een sublieme pass. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szałęga is nu in balbezit. Coulthard onderschept slim de pass. Coulthard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Trojan onderschept slim de pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trojan. Trojan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bandeira de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bormetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iloniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Coulthard de bal. Coulthard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 3:0

24e minuut.
Bormetti speelt de bal door. Trojan probeert de bal aan de voet te houden. Coulthard is nu in balbezit. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić begaat een overtreding. Wiaderny raakt geblesseerd tijdens het duel. Simini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bormetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Solozábal met de inworp. Bandeira de Mello speelt de bal door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 46%, J@ga J@ga 54%.
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 4:0

47e minuut.
Bandeira de Mello speelt de bal door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard passt de bal met de wreef. Iloniak rent richting de bal. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bormetti is nu in balbezit. Bormetti speelt de bal door. Coulthard heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Simini rent richting de bal. Iloniak onderschept slim de pass. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak passt de bal in één keer door. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 5:0

59e minuut.
Puda is nu in balbezit. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello probeert naar een medespeler te passen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bormetti geeft een lange en hoge pass. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard speelt de bal door. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fırıncı rent richting de bal. Fırıncı passt de bal zonder na te denken. Coulthard heeft problemen om de bal te vangen. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Dąblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Urbanek is nu in balbezit. Urbanek passt de bal in één keer door. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard onderschept slim de pass. Coulthard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 6:0

76e minuut.
bin Yardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Solozábal geeft de bal voor. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 7:0

80e minuut.
Chiş kopt de bal weg. Klatt heeft problemen om de bal te vangen. Bormetti speelt de bal door. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Dąblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Konieczko is nu in balbezit. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Simini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bandeira de Mello met een sublieme pass. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek passt de bal in één keer door. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 31%, J@ga J@ga 69%.
VIRTUS PRO! - J@ga J@ga 7:0