Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino Skarbeczki
at2 Tactiek 4s4d4
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


19e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu passt de bal met de wreef. Sekel rent richting de bal. Sekel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Holloway geeft de bal voor. Sekel kopt de bal weg. Badessa rent richting de bal. Badessa passt de bal in één keer door. Pitkäaho rent richting de bal. Levent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Fúquene kopt de bal weg. Vastic is nu in balbezit. Vastic haalt uit met een fantastische trap. Levent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutkov komt het veld opgelopen. Wing Yee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 46%, Skarbeczki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DS.79 Luzino - Skarbeczki 0:0

47e minuut.
Walter rent richting de bal. Sekel is nu in balbezit. Sekel met een sublieme pass. Akbaba rent richting de bal. Akbaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wing Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway passt de bal in één keer door. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba schiet op doel. Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Lutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Schoot bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Schoot passt de bal met de wreef. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba schiet op doel. Baten bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Skarbeczki 0:1

68e minuut.
Walter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adams de bal. Sekel is nu in balbezit. Sekel draait met de bal, schiet en ... Adams probeert de bal aan de voet te houden. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
van den Schoot geeft een hoge lob. Sekel rent richting de bal. Sekel passt de bal met de wreef. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
van den Schoot probeert naar een medespeler te passen. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Adams zijn tegenspeler op de grond. Adams krijgt een gele kaart. Akbaba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akbaba kan niet meer verder spelen. Lieberer komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Walter passt de bal met de wreef. van den Schoot geeft de bal voor. Sekel is nu in balbezit. Sekel schiet op doel. Baten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 59%, Skarbeczki 41%.
DS.79 Luzino - Skarbeczki 0:1