Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki VIRTUS PRO!
michal Tactiek VPOFFENSIVE2018
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Băşulescu met een snelle inworp. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krustanov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni geeft een hoge lob. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Jartsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - VIRTUS PRO! 1:0

13e minuut.
Zenklussen draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Jartsev trapt de bal weg van het doel. Băşulescu kopt de bal weg. Sárközy rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Canalaz met een sublieme pass. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogoescu. Bogoescu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Keisi rent richting de bal. Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek passt de bal met de wreef. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel. Kessler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zenklussen geeft een hoge lob. Jartsev met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyżykowski de bal. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu geeft een hoge lob. Sárközy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - VIRTUS PRO! 2:0

44e minuut.
Sárközy onderschept slim de pass. Zenklussen rent richting de bal. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Jartsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 24%, VIRTUS PRO! 76%.
krokodylki - VIRTUS PRO! 2:0

46e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Daar is Nenezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy rent richting de bal. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dombek passt de bal zonder na te denken. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen speelt de bal door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Jartsev bokst de bal weg.

62e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Solozábal rent richting de bal. Dombek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dombek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Radzewicz de bal onder controle te krijgen. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırıncı begaat een overtreding. Fırıncı krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fırıncı kopt de bal weg. Scarrafoni met een sublieme pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 23%, VIRTUS PRO! 77%.
krokodylki - VIRTUS PRO! 2:0