Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Albatros Skarbeczki
comeback Tactiek 424
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 45.2
adequate Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel passt de bal met de wreef. van Kempen is nu in balbezit. van Kempen schiet op doel. Uluoğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Furfaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu geeft een hoge lob. Sekel is nu in balbezit. Sekel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Albatros - Skarbeczki 0:1

17e minuut.
Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Albatros - Skarbeczki 1:1

19e minuut.
Kruusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusa passt de bal in één keer door. Moceanu rent richting de bal. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. Kalista kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Albatros - Skarbeczki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 49%, Skarbeczki 51%.
WKS Albatros - Skarbeczki 2:1

62e minuut.
Kalista geeft een hoge lob. Inworp. Kruusa met een snelle inworp. Moceanu rent richting de bal. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. Káldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu passt de bal zonder na te denken. Sekel is nu in balbezit. Sekel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 41%, Skarbeczki 59%.
WKS Albatros - Skarbeczki 2:1