Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino J@ga J@ga
at2 Tactiek def
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 36.6
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Trojan geeft de bal voor. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konieczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konieczko krijgt een gele kaart. Lambert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badessa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cronstedt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Szamborski passt de bal met de wreef. Cronstedt is nu in balbezit. Cronstedt schiet op doel. Dąblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt passt de bal in één keer door. Vastic rent richting de bal. Vastic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 1:0

15e minuut.
Wysokiński probeert de bal aan de voet te houden. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic speelt de bal door. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Badessa is nu in balbezit. Badessa passt de bal zonder na te denken. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simini rent richting de bal. Badessa verovert de bal door een tackle van achteren. Badessa passt de bal in één keer door. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kęska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic schiet op doel. Dąblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 2:0

23e minuut.
Simini met een sublieme pass. Vastic is nu in balbezit. Konieczko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konieczko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vastic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badessa met een snel genomen vrije trap. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 3:0

25e minuut.
Cronstedt passt de bal in één keer door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Trojan rent richting de bal. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 4:0

28e minuut.
Daar is Badessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badessa geeft een lange en hoge pass. Cronstedt kopt de bal weg. Vastic is nu in balbezit. Vastic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 5:0

29e minuut.
Simini is nu in balbezit. Cronstedt onderschept slim de pass. Cronstedt passt de bal in één keer door. Vastic is nu in balbezit. Vastic haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Domančić geeft een lange en hoge pass. Lambert controleert de bal met de borst. Lambert passt de bal met de wreef. Daar is Cronstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Wysokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klatt is nu in balbezit. Klatt passt de bal in één keer door. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny schiet op doel. Baten bokst de bal weg.

45e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Vastic heeft problemen om de bal te vangen. Vastic passt de bal zonder na te denken. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 29%, J@ga J@ga 71%.
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 5:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Nijhuis de bal onder controle te krijgen. Wiaderny is nu in balbezit. Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... Baten probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Klatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badessa speelt de bal door. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 6:0

65e minuut.
Szamborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domančić speelt de bal door. Wing Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Yee haalt uit met een fantastische trap. Trojan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lambert zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Trojan de bal. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wing Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Yee probeert naar een medespeler te passen. Kęska bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 37%, J@ga J@ga 63%.
DS.79 Luzino - J@ga J@ga 6:0