Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.171 [del]
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18478
VIRTUS PRO! DS.79 Luzino
VPOFFENSIVE2018 Tactiek at2
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Krustanov passt de bal in één keer door. Coulthard rent richting de bal. Iloniak rent richting de bal. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 1:0

10e minuut.
Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 2:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Domančić de bal onder controle te krijgen. Coulthard rent richting de bal. Coulthard passt de bal met de wreef. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 3:0

22e minuut.
Nenezić onderschept slim de pass. Vastic onderschept slim de pass. Vastic passt de bal zonder na te denken. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ... Jartsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Adams passt de bal zonder na te denken. Daar is Vastic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastic passt de bal zonder na te denken. Pitkäaho is nu in balbezit. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski geeft de bal voor. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 4:0

35e minuut.
Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic verovert de bal door een tackle van achteren. Vastic met een sublieme pass. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Krustanov de bal. Wysokiński rent richting de bal. Krustanov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fırıncı passt de bal zonder na te denken. Coulthard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badessa. Badessa krijgt een gele kaart. Coulthard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyżykowski met een snel genomen vrije trap. Coulthard springt en kopt de bal. Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 5:0

44e minuut.
Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Domančić speelt de bal door. Cronstedt is nu in balbezit. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 52%, DS.79 Luzino 48%.
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 5:0

48e minuut.
Badessa is nu in balbezit. Badessa probeert naar een medespeler te passen. Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee haalt uit met een fantastische trap. Jartsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Krustanov de bal. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pitkäaho kopt de bal weg. Nenezić rent richting de bal. Lutkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Jartsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 5:1

64e minuut.
Fırıncı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Domančić geeft een lange en hoge pass. Lutkov springt en kopt de bal. Jartsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard passt de bal met de wreef. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Baten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 6:1

69e minuut.
Coulthard is nu in balbezit. Iloniak rent richting de bal. Coulthard rent richting de bal. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szamborski met een snelle inworp. Domančić geeft een lange en hoge pass. Nenezić kopt de bal weg. Pitkäaho rent richting de bal. Pitkäaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Badessa de bal. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Jartsev trapt de bal weg. Iloniak kopt de bal weg. Coulthard rent richting de bal. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Baten bokst de bal weg.

87e minuut.
Solozábal speelt de bal door. Krustanov rent richting de bal. Krustanov met een sublieme pass. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 52%, DS.79 Luzino 48%.
VIRTUS PRO! - DS.79 Luzino 6:1