Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino VIRTUS PRO!
at2 Tactiek VPOFFENSIVE2018
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Vastic geeft een lange en hoge pass. Szamborski probeert de bal met de borst te controleren. Iloniak probeert naar een medespeler te passen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szamborski trapt de bal weg van het doel. Cronstedt kopt de bal weg. Pitkäaho rent richting de bal. Pitkäaho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wyżykowski passt de bal met de wreef. Leumann probeert naar een medespeler te passen. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak geeft een lange en hoge pass. Krustanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 0:1

12e minuut.
Krustanov is nu in balbezit. Krustanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coulthard de bal. Coulthard schiet op doel. Junosza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 0:2

17e minuut.
Cronstedt speelt de bal door. Pitkäaho is nu in balbezit. Pitkäaho met een sublieme pass. Vastic rent richting de bal. Vastic haalt uit met een fantastische trap. Duvarp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wyżykowski met een sublieme pass. Fırıncı met een sublieme pass. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski speelt de bal door. Badessa probeert naar een medespeler te passen. Vastic heeft problemen om de bal te vangen. Vastic schiet op doel. Duvarp bokst de bal weg. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt schiet op doel. Duvarp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Coulthard de bal. Iloniak rent richting de bal. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cronstedt passt de bal zonder na te denken. Pitkäaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vastic is nu in balbezit. Vastic schiet op doel. Duvarp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 1:2

39e minuut.
Nenezić geeft de bal voor. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski begaat een overtreding. Szamborski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Iloniak de bal onder controle te krijgen. Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leumann passt de bal zonder na te denken. Coulthard rent richting de bal. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutkov komt het veld opgelopen. Wing Yee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 43%, VIRTUS PRO! 57%.
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 1:2

55e minuut.
Adams rent richting de bal. Coulthard onderschept slim de pass. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szamborski trapt de bal weg. Wyżykowski kopt de bal weg. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Leumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iloniak is nu in balbezit. Badessa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iloniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coulthard neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee probeert naar een medespeler te passen. Lutkov rent richting de bal. Lutkov schiet op doel. Duvarp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski passt de bal met de wreef. Daar is Coulthard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Junosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lambert rent richting de bal. bin Yardan onderschept slim de pass. bin Yardan speelt de bal door. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iloniak rent richting de bal. Iloniak passt de bal in één keer door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap. Junosza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leumann passt de bal met de wreef. Iloniak is nu in balbezit. Krustanov rent richting de bal. Krustanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 1:3

73e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. Wyżykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badessa speelt de bal door. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Duvarp bokst de bal weg. Nenezić speelt de bal door. Daar is Canalaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvarp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 56%, VIRTUS PRO! 44%.
DS.79 Luzino - VIRTUS PRO! 1:3