Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTORIA WAŁBRZYCH WKS Albatros
X2 Tactiek comeback
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 42
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov met een sublieme pass. Grímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grímsson geeft de bal voor. Contreras kopt de bal weg. Uluoğuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fillippyan passt de bal zonder na te denken. Contreras is nu in balbezit. Mitre begaat een overtreding. Mitre krijgt een gele kaart. Contreras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topek komt het veld opgelopen. Pietras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Criţă probeert de bal met de borst te controleren. Contreras rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fillippyan zal de hoekschop nemen. Mitre probeert naar een medespeler te passen. Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Polumenta de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana probeert naar een medespeler te passen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu draait met de bal, schiet en ... Topek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 0:2

26e minuut.
Polumenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polumenta geeft de bal voor. Criţă is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zoião geeft een lange en hoge pass. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Zachęta rent richting de bal. Zachęta schiet op doel. Uluoğuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 43%, WKS Albatros 57%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 1:2

67e minuut.
Abutalıbov met de inworp. Owczarek is nu in balbezit. Owczarek passt de bal met de wreef. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kruusa passt de bal zonder na te denken. Owczarek is nu in balbezit. Owczarek speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 1:3

82e minuut.
Abutalıbov met een sublieme pass. Owczarek speelt de bal door. Daar is Grímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Polumenta geeft een lange en hoge pass. Tagliatelli heeft problemen om de bal te vangen. Kruusa is nu in balbezit. Kruusa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 56%, WKS Albatros 44%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - WKS Albatros 1:3