Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino VICTORIA WAŁBRZYCH
at2 Tactiek X2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen good


9e minuut.
Zagórski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoião bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoião speelt de bal door. Zachęta rent richting de bal. Zachęta haalt uit met een fantastische trap. Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 0:1

10e minuut.
Pietras rent richting de bal. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Vastic rent richting de bal. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Musiałowski trapt de bal weg van het doel. Badessa kopt de bal weg. Klungelig pakt Polumenta de bal. Pitkäaho rent richting de bal. Pitkäaho haalt uit met een fantastische trap. Musiałowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic schiet op doel. Musiałowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 1:1

15e minuut.
Topek komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Domančić met een sublieme pass. Pitkäaho rent richting de bal. Grímsson begaat een overtreding. Grímsson krijgt een gele kaart. Pitkäaho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pitkäaho kan niet meer verder spelen. Janitor komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Badessa probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft de bal voor. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topek trapt de bal weg van het doel. Lambert kopt de bal weg. Daar is Vastic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastic schiet op doel. Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Grímsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Pietras de bal. Janitor rent richting de bal. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Topek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Cronstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grímsson is nu in balbezit. Cronstedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cronstedt krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Adams geeft de bal voor. Grímsson is nu in balbezit. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cronstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 49%, VICTORIA WAŁBRZYCH 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 1:1

46e minuut.
Lutkov komt het veld opgelopen. Wing Yee komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft de bal voor. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

51e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Daar is Lutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee schiet op doel. Topek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 2:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagliatelli met een snelle inworp. Fillippyan geeft de bal voor. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lutkov krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Polumenta de bal. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polumenta onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 3:1

84e minuut.
Camuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert is nu in balbezit. Lambert passt de bal zonder na te denken. Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 4:1

90e minuut.
Klungelig pakt Pietras de bal. Domančić is nu in balbezit. Pietras maakt een afschuwelijke overtreding. Pietras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 37%, VICTORIA WAŁBRZYCH 63%.
DS.79 Luzino - VICTORIA WAŁBRZYCH 4:1