Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Browarek Leżajsk J@ga J@ga
3-2-3-1-2 Tactiek def
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 34.5
wonderbaarlijk Schieten matig
matig Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma met een sublieme pass. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Petrache schiet op doel. Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Chiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Baroch de bal. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma verovert de bal door een tackle van achteren. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 1:0

6e minuut.
Di Somma speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęska begaat een overtreding. Kęska krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki geeft een lange en hoge pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kęska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęska geeft de bal voor. Ioanid kopt de bal weg. Baroch rent richting de bal. Baroch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dąblewski trapt de bal weg. Olivo kopt de bal weg. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Petrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ioanid passt de bal met de wreef. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma passt de bal met de wreef. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Olivo onderschept slim de pass. Olivo geeft een hoge lob. Kęska heeft problemen om de bal te vangen. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szałęga geeft een lange en hoge pass. Komlósi speelt de bal door. Klungelig pakt Skręt de bal. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki rent richting de bal. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma schiet op doel. Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 2:0

39e minuut.
Zabokrzycki rent richting de bal. Baroch onderschept slim de pass. Baroch met een sublieme pass. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dąblewski trapt de bal weg van het doel. Baroch kopt de bal weg. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Dąblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 37%, J@ga J@ga 63%.
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 3:0

50e minuut.
Baroch verovert de bal door een tackle van achteren. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 4:0

52e minuut.
Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal zonder na te denken. Konieczko rent richting de bal. Olivo is nu in balbezit. Olivo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Varesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varesi passt de bal in één keer door. Baroch controleert de bal met de borst. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Di Somma speelt de bal door. Baroch rent richting de bal. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 5:0

65e minuut.
Olivo met een sublieme pass. Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal met de wreef. Di Somma rent richting de bal. Di Somma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Aliancki met een snelle inworp. Komlósi probeert naar een medespeler te passen. Baroch is nu in balbezit. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Olivo met de inworp. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroch onderschept slim de pass. Baroch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 6:0

81e minuut.
Inworp. Varesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ioanid geeft de bal voor. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kęska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 7:0

85e minuut.
Varesi met de inworp. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid passt de bal zonder na te denken. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 29%, J@ga J@ga 71%.
Browarek Leżajsk - J@ga J@ga 8:0