Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. Lasowiak Studzieniec
filippo Tactiek zibi
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Zaborski rent richting de bal. Zaborski geeft een lange en hoge pass. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Lisień geeft de bal voor. McGrath met een sublieme pass. Cuenca speelt de bal door. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 0:1

13e minuut.
Ubaldini kopt de bal weg. Mierzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ... Patiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:1

21e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alava de bal. Alava met een sublieme pass. Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel. Patiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lisień geeft de bal voor. Inworp. Cuenca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maneiro geeft een lange en hoge pass. Obrejan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cuenca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini passt de bal in één keer door. Berberović is nu in balbezit. Berberović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ubaldini passt de bal zonder na te denken. Kulbilge heeft problemen om de bal te vangen. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Banai kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulbilge de bal. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal met de wreef. Rolczak rent richting de bal. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cuenca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McGrath de bal. McGrath passt de bal met de wreef. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak schiet op doel. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cuenca passt de bal in één keer door. McGrath heeft problemen om de bal te vangen. McGrath met een sublieme pass. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 44%, Lasowiak Studzieniec 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:1

49e minuut.
Maneiro speelt de bal door. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath geeft een hoge lob. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:2

56e minuut.
Mierzejewski passt de bal in één keer door. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal in één keer door. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil draait met de bal, schiet en ... Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zencefil onderschept slim de pass. Zencefil speelt de bal door. Klungelig pakt Rolczak de bal. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:3

75e minuut.
Inworp. Cuenca met de inworp. Maneiro speelt de bal door. Rolczak rent richting de bal. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maneiro kan de bal niet met de borst controleren. Maneiro met een sublieme pass. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Gucić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 45%, Lasowiak Studzieniec 55%.
F.C.Filip.An.Rob. - Lasowiak Studzieniec 1:4