Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lasowiak Studzieniec F.C.Filip.An.Rob.
zibi Tactiek filippo
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cuenca heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak is nu in balbezit. Cuenca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuenca krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Maneiro is nu in balbezit. Maneiro passt de bal in één keer door. McGrath probeert naar een medespeler te passen. Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaborski kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - F.C.Filip.An.Rob. 1:0

20e minuut.
Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini speelt de bal door. Parobczy is nu in balbezit. Berberović onderschept slim de pass. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Patiris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath geeft een hoge lob. Obrejan kopt de bal weg. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - F.C.Filip.An.Rob. 2:0

33e minuut.
Berberović is nu in balbezit. Ubaldini rent richting de bal. Berberović is nu in balbezit. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini schiet op doel. Patiris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bazeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazeley geeft een hoge lob. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - F.C.Filip.An.Rob. 2:1

42e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini passt de bal met de wreef. Kruusmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Dereta is nu in balbezit. Dereta geeft de bal voor. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Gucić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 54%, F.C.Filip.An.Rob. 46%.
Lasowiak Studzieniec - F.C.Filip.An.Rob. 2:1

51e minuut.
Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft een hoge lob. Inworp. Kruusmann met de inworp. Ubaldini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guerrero komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Maneiro heeft problemen om de bal te vangen. Berberović is nu in balbezit. Berberović passt de bal zonder na te denken. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel is nu in balbezit. Kőhalmi begaat een overtreding. Kőhalmi krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een lange en hoge pass. Dereta is nu in balbezit. Dereta geeft de bal voor. van der Wiel kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 47%, F.C.Filip.An.Rob. 53%.
Lasowiak Studzieniec - F.C.Filip.An.Rob. 2:1