Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne GKS Mazowsze Grójec
porque Tactiek Taktyka v3
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bungert onderschept slim de pass. Bungert geeft de bal voor. Atxábal speelt de bal door. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:1

6e minuut.
Inworp. Atxábal met de inworp. Saraliotis speelt de bal door. Connolly geeft een hoge lob. Daar is Graužinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mandioca kopt de bal weg. Daar is Saraliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraliotis speelt de bal door. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Connolly de bal. Connolly geeft een hoge lob. Atxábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Nier de bal onder controle te krijgen. Sapun rent richting de bal. Atxábal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atxábal krijgt een gele kaart. Sapun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Graužinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal onderschept slim de pass. Atxábal speelt de bal door. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Van de Craen probeert naar een medespeler te passen. Atxábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal met een sublieme pass. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Saraliotis passt de bal in één keer door. Atxábal speelt de bal door. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:2

41e minuut.
Marte is nu in balbezit. Hoang verovert de bal door een tackle van achteren. Connolly speelt de bal door. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca schiet op doel. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:3

42e minuut.
Sapun heeft problemen om de bal te vangen. Nier is nu in balbezit. Nier met een sublieme pass. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Nier de bal. Saraliotis speelt de bal door. Connolly speelt de bal door. Marte rent richting de bal. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:4

44e minuut.
Fişer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Graužinis de bal. Mandioca begaat een overtreding. Mandioca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 63%, GKS Mazowsze Grójec 37%.
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:4

46e minuut.
Tavares komt het veld opgelopen. Féher komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atxábal met een snel genomen vrije trap. Marte krijgt zijn hoofd ertegen. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Friess onderschept slim de pass. Atxábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal geeft een lange en hoge pass. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal in één keer door. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte schiet op doel. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:5

49e minuut.
Atxábal met een sublieme pass. Friess rent richting de bal. Friess geeft een lange en hoge pass. Sapun is nu in balbezit. Sapun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białowąs komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte speelt de bal door. Mandioca rent richting de bal. Mandioca schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Hoang kopt de bal weg. Mandioca rent richting de bal. Féher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Féher krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Mandioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandioca passt de bal met de wreef. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Białowąs met een sublieme pass. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Białowąs kopt de bal weg. Marte rent richting de bal. Marte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal met de wreef. Atxábal speelt de bal door. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Atxábal rent richting de bal. Atxábal passt de bal in één keer door. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:6

87e minuut.
Saraliotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandioca met een sublieme pass. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte haalt uit met een fantastische trap. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 73%, GKS Mazowsze Grójec 27%.
Buli Z-ne - GKS Mazowsze Grójec 0:7