Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec Buli Z-ne
Taktyka v3 Tactiek Pozdro Ziomy
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 47.6
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu probeert de bal met de borst te controleren. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone speelt de bal door. Saraliotis rent richting de bal. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Graužinis probeert naar een medespeler te passen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki geeft een hoge lob. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal geeft de bal voor. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Friess met een snelle inworp. Crone met een sublieme pass. Friess heeft problemen om de bal te vangen. Friess geeft een hoge lob. Atxábal kopt de bal weg. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 1:0

21e minuut.
Graužinis is nu in balbezit. Graužinis passt de bal in één keer door. Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo geeft de bal voor. Sapun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis passt de bal met de wreef. Graužinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 2:0

24e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraliotis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Biaram springt en kopt de bal. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Crone geeft een lange en hoge pass. Biaram rent richting de bal. Biaram geeft een hoge lob. Atxábal geeft een lange en hoge pass. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Biaram draait met de bal, schiet en ... Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Atxábal rent richting de bal. Mavrocordat met een sublieme pass. Atxábal geeft een hoge lob. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biaram rent richting de bal. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 3:0

42e minuut.
Vitelki passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Royer rent richting de bal. Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 38%, Buli Z-ne 62%.
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 3:0

46e minuut.
Nier komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Vitelki rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu speelt de bal door. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo draait met de bal, schiet en ... Jerke bokst de bal weg. Fişer is nu in balbezit. Fişer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 3:1

63e minuut.
Van de Craen geeft de bal voor. Biaram is nu in balbezit. Biaram geeft een lange en hoge pass. Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis draait met de bal, schiet en ... Fathi bokst de bal weg.

64e minuut.
Mráz rent richting de bal. Crone onderschept slim de pass. Crone met een sublieme pass. Atxábal rent richting de bal. Atxábal schiet op doel. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Năstăsescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Flaszka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Atxábal onderschept slim de pass. Nier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atxábal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novarini met een snel genomen vrije trap. Saraliotis is nu in balbezit. Nier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nier krijgt een gele kaart. Saraliotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saraliotis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Daar is Entrialgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Jerke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 42%, Buli Z-ne 58%.
GKS Mazowsze Grójec - Buli Z-ne 3:1