Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Didek Braniewo Mistrz
442 Tactiek bingo
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 48
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Miller is nu in balbezit. Welbeck onderschept slim de pass. Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Carpintero Fernández rent richting de bal. Carpintero Fernández schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Carpintero Fernández kopt de bal weg. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck geeft een lange en hoge pass. Carpintero Fernández rent richting de bal. Carpintero Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fürst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Nieuwkercke de bal. Stolte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolte krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Báló probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkercke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sereni. van Nieuwkercke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Langeveld wilt de vrije trap nemen. Cambié verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Japón geeft de bal voor. Sučević controleert de bal met de borst. Carpintero Fernández rent richting de bal. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Miller is nu in balbezit. Welbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Carpintero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sereni geeft de bal voor. Filgueira kopt de bal weg. Sučević controleert de bal met de borst. Carpintero Fernández is nu in balbezit. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Miller met een snelle inworp. Corna speelt de bal door. Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Carpintero Fernández rent richting de bal. Carpintero Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Villaverde is nu in balbezit. Fürst onderschept slim de pass. Fürst geeft een lange en hoge pass. Báló is nu in balbezit. Báló geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Japón geeft een hoge lob. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck met een sublieme pass. Filgueira is nu in balbezit. Filgueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereni is nu in balbezit. Sereni passt de bal in één keer door. Carpintero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 65%, Braniewo Mistrz 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Didek - Braniewo Mistrz 0:0

49e minuut.
Japón geeft een hoge lob. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Filgueira verovert de bal door een tackle van achteren. Filgueira draait met de bal, schiet en ... Kruskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Braniewo Mistrz 0:1

53e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een lange en hoge pass. Welbeck geeft de bal voor. Carpintero Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Braniewo Mistrz 0:2

54e minuut.
Fürst rent richting de bal. Villaverde onderschept slim de pass. Villaverde met een sublieme pass. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
van Nieuwkercke is nu in balbezit. Sereni verovert de bal door een tackle van achteren. Sereni passt de bal met de wreef. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Sučević onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Welbeck zal de hoekschop nemen. Stolte maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tornieporth passt de bal in één keer door. Carobbio speelt de bal door. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Filgueira onderschept slim de pass. Filgueira probeert naar een medespeler te passen. Welbeck is nu in balbezit. Welbeck geeft een lange en hoge pass. Carpintero Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Fürst rent richting de bal. Fürst met een sublieme pass. Japón rent richting de bal. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tornieporth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

86e minuut.
Sever speelt de bal door. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sučević begaat een overtreding. Sučević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 52%, Braniewo Mistrz 48%.
KS Didek - Braniewo Mistrz 0:2