Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Extasy Lomboo
New v1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 21
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Listewski passt de bal met de wreef. Daar is Şabanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahari is nu in balbezit. Zahari draait met de bal, schiet en ... Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 1:0

4e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft een hoge lob. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari onderschept slim de pass. Zahari haalt uit met een fantastische trap. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şabanoğlu is nu in balbezit. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 2:0

6e minuut.
Bora met een sublieme pass. Şabanoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Listewski. Şabanoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Şabanoğlu kan niet meer verder spelen. Dayıoğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dayıoğlu onderschept slim de pass. Puñales rent richting de bal. Puñales passt de bal met de wreef. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zahari is nu in balbezit. Listewski rent richting de bal. Zahari onderschept slim de pass. Zahari schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 3:0

15e minuut.
Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semertzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Semertzidis probeert naar een medespeler te passen. Zahari heeft problemen om de bal te vangen. Zahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft een lange en hoge pass. Zahari rent richting de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bora rent richting de bal. Miłkowski rent richting de bal. Bora verovert de bal door een tackle van achteren. Zahari is nu in balbezit. Zahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Semertzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semertzidis geeft een hoge lob. Listewski heeft problemen om de bal te vangen. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari schiet op doel. Koczot bokst de bal weg. Zahari is nu in balbezit. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 4:0

25e minuut.
Aszer met de inworp. Puñales is nu in balbezit. Puñales speelt de bal door. Zahari is nu in balbezit. Zahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 5:0

26e minuut.
Oczachowski rent richting de bal. Aszer onderschept slim de pass. Aszer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zahari de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bora passt de bal zonder na te denken. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zahari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahari legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Zahari rent richting de bal. Zahari draait met de bal, schiet en ... Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Listewski rent richting de bal. Listewski passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 6:0

38e minuut.
Semertzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semertzidis geeft de bal voor. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahari rent richting de bal. Zahari schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.

42e minuut.
Dayıoğlu met een sublieme pass. Aszer is nu in balbezit. Aszer met een sublieme pass. Zahari heeft problemen om de bal te vangen. Zahari schiet op doel. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Inworp. Bora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahari rent richting de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Aszer is nu in balbezit. Aszer schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Extasy 30%, Lomboo 70%.
Dream Extasy - Lomboo 6:0

55e minuut.
Bora verovert de bal door een tackle van achteren. Bora geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pikul de bal onder controle te krijgen. Zahari rent richting de bal. Zahari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Semertzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Semertzidis met een sublieme pass. Rozhukaniec is nu in balbezit. Zahari onderschept slim de pass. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dayıoğlu kopt de bal weg. Aszer is nu in balbezit. Aszer met een sublieme pass. Zahari rent richting de bal. Zahari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Semertzidis speelt de bal door. Aszer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśniowski. Aszer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aszer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zahari is nu in balbezit. Zahari schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bora is nu in balbezit. Bora geeft een hoge lob. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 7:0

69e minuut.
Oczachowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bombardier de bal. Zahari onderschept slim de pass. Zahari schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 8:0

71e minuut.
Oczachowski passt de bal in één keer door. Listewski speelt de bal door. Leśniowski met een sublieme pass. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Dayıoğlu kopt de bal weg. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zahari de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bora is nu in balbezit. Bora geeft een hoge lob. Miłkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 9:0

81e minuut.
Dayıoğlu met een sublieme pass. Bora speelt de bal door. Zahari is nu in balbezit. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 10:0

86e minuut.
Creţescu probeert naar een medespeler te passen. Puñales probeert naar een medespeler te passen. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ... Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Extasy - Lomboo 11:0

89e minuut.
Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Semertzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Semertzidis speelt de bal door. Zahari is nu in balbezit. Zahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Extasy 31%, Lomboo 69%.
Dream Extasy - Lomboo 11:0