Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec Lasowiak Studzieniec
Taktyka v3 Tactiek zibi
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Novarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Ahman maakt een afschuwelijke overtreding. Obrejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Maneiro komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. Bungert verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Novarini kopt de bal weg. McGrath speelt de bal door. Klungelig pakt Rolczak de bal. Rolczak schiet op doel. Jerke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 0:1

8e minuut.
Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone speelt de bal door. Mandioca rent richting de bal. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Crone speelt de bal door. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis met een sublieme pass. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Atxábal met een sublieme pass. Marte rent richting de bal. Dereta verovert de bal door een tackle van achteren. Dereta geeft een hoge lob. Rolczak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Patiris trapt de bal weg van het doel. Novarini rent richting de bal. Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. van der Wiel springt en kopt de bal. Klungelig pakt Van de Craen de bal. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Jerke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Novarini rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 0:2

44e minuut.
McGrath geeft een hoge lob. Obrejan rent richting de bal. Ahman begaat een overtreding. Obrejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maneiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 49%, Lasowiak Studzieniec 51%.
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 0:2

47e minuut.
Atxábal is nu in balbezit. Dereta verovert de bal door een tackle van achteren. Marte onderschept slim de pass. Marte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 1:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraliotis met de inworp. Cuenca is nu in balbezit. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone geeft een hoge lob. Patiris bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Mandioca rent richting de bal. Mandioca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 2:2

61e minuut.
Marte rent richting de bal. McGrath rent richting de bal. Marte onderschept slim de pass. Atxábal rent richting de bal. Atxábal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Connolly komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Connolly passt de bal zonder na te denken. Crone rent richting de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 3:2

74e minuut.
Fontaine geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saraliotis met een snelle inworp. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 4:2

77e minuut.
Daar is McGrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath passt de bal in één keer door. Novarini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 4:3

85e minuut.
Connolly onderschept slim de pass. Rolczak rent richting de bal. Connolly begaat een overtreding. Connolly krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Marte is nu in balbezit. Connolly is nu in balbezit. Connolly passt de bal in één keer door. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Connolly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marte krijgt zijn hoofd ertegen. Patiris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 38%, Lasowiak Studzieniec 62%.
GKS Mazowsze Grójec - Lasowiak Studzieniec 4:3