Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. Buli Z-ne
filippo Tactiek Pozdro Ziomy
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Royer rent richting de bal. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoang krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kulbilge passt de bal met de wreef. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedźwiedź krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graužinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vega met een sublieme pass. Niedźwiedź heeft problemen om de bal te vangen. Vega onderschept slim de pass. Vega met een sublieme pass. Ubaldini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Entrialgo met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal zonder na te denken. Ubaldini heeft problemen om de bal te vangen. Ubaldini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi passt de bal zonder na te denken. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. Berberović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bazeley zal de hoekschop nemen. Berberović springt en kopt de bal. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kőhalmi probeert naar een medespeler te passen. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak rent richting de bal. Fişer verovert de bal door een tackle van achteren. Fişer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 34%, Buli Z-ne 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Filip.An.Rob. - Buli Z-ne 0:0

46e minuut.
Nier komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sapun is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega met een sublieme pass. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Royer passt de bal met de wreef. Kőhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi geeft een hoge lob. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsescu komt het veld opgelopen. Guerrero komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoang rent richting de bal. Ubaldini onderschept slim de pass. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Buli Z-ne 1:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaszka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Royer geeft een lange en hoge pass. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer passt de bal in één keer door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Filip.An.Rob. - Buli Z-ne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 37%, Buli Z-ne 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Filip.An.Rob. - Buli Z-ne 1:1