Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec F.C.Filip.An.Rob.
Taktyka v3 Tactiek filippo
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Marte is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Niemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulbilge met een snelle inworp. Bazeley geeft de bal voor. Klungelig pakt Berberović de bal. Berberović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van de Craen verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kruusmann neemt de hoekschop. Berberović krijgt zijn hoofd ertegen. Jerke probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Bungert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 1:1

12e minuut.
Crone is nu in balbezit. Crone geeft de bal voor. Klungelig pakt Guerrero de bal. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 2:1

15e minuut.
Crone passt de bal in één keer door. Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis passt de bal in één keer door. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. De bal raakt de paal. Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 3:1

18e minuut.
Van de Craen onderschept slim de pass. Van de Craen speelt de bal door. Crone speelt de bal door. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kőhalmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marte moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marte kan niet meer verder spelen. Connolly komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis passt de bal in één keer door. Crone probeert naar een medespeler te passen. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Novarini is nu in balbezit. Ubaldini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novarini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novarini met een snel genomen vrije trap. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saraliotis geeft een lange en hoge pass. Connolly kopt de bal weg. Crone speelt de bal door. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Novarini onderschept slim de pass. Atxábal met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 4:1

44e minuut.
Bazeley met een sublieme pass. Kruusmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusmann probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 35%, F.C.Filip.An.Rob. 65%.
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 4:1

47e minuut.
Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazeley is nu in balbezit. Bazeley met een sublieme pass. Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Niemiec met een harde bal richting middenveld. Crone probeert de bal met de borst te controleren. Crone passt de bal met de wreef. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarini verovert de bal door een tackle van achteren. Novarini geeft de bal voor. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Friess kopt de bal weg. Bazeley rent richting de bal. Bazeley geeft een hoge lob. Berberović springt en kopt de bal. Jerke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 4:2

80e minuut.
Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal onderschept slim de pass. Atxábal met een sublieme pass. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Friess geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazeley geeft een hoge lob. Berberović krijgt zijn hoofd ertegen. Jerke bokst de bal weg.

83e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Atxábal onderschept slim de pass. Atxábal passt de bal in één keer door. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 52%, F.C.Filip.An.Rob. 48%.
GKS Mazowsze Grójec - F.C.Filip.An.Rob. 4:2