Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne Lasowiak Studzieniec
Pozdro Ziomy Tactiek zibi
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Obrejan kopt de bal weg. Rolczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoang. Hoang krijgt een gele kaart.

7e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:1

10e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak schiet op doel. Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:2

12e minuut.
Palotás met de inworp. McGrath rent richting de bal. Fişer maakt een afschuwelijke overtreding. Fişer krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Royer probeert de bal met de borst te controleren. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath speelt de bal door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sapun heeft problemen om de bal te vangen. Fişer is nu in balbezit. McGrath begaat een overtreding. McGrath krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath rent richting de bal. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak passt de bal zonder na te denken. Obrejan rent richting de bal. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 61%, Lasowiak Studzieniec 39%.
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:3

47e minuut.
van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás speelt de bal door. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:4

48e minuut.
Graužinis is nu in balbezit. Graužinis geeft de bal voor. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel. Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 0:5

49e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Fontaine geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niedźwiedź zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sapun rent richting de bal. Sapun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 1:5

54e minuut.
Hoang verovert de bal door een tackle van achteren. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás passt de bal in één keer door. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Graužinis passt de bal zonder na te denken. Palotás rent richting de bal. Palotás probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hoang geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Entrialgo stond buitenspel. Dereta neemt vlug de vrije trap. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft de bal voor. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Cuenca passt de bal in één keer door. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 1:6

67e minuut.
Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parobczy de bal. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer verovert de bal door een tackle van achteren. Fişer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
McGrath passt de bal zonder na te denken. Rolczak met een sublieme pass. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cuenca geeft een lange en hoge pass. Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft een hoge lob. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 64%, Lasowiak Studzieniec 36%.
Buli Z-ne - Lasowiak Studzieniec 1:6