Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Didek Lomboo
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


8e minuut.
Tornieporth onderschept slim de pass. Tornieporth passt de bal met de wreef. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 1:0

12e minuut.
Tornieporth geeft de bal voor. Báló kopt de bal weg. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 2:0

14e minuut.
van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 3:0

18e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek geeft een hoge lob. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listewski speelt de bal door. Carobbio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbio verovert de bal door een tackle van achteren. Carobbio met een sublieme pass. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Koczot speelt de bal door. Listewski geeft de bal voor. Miller geeft een lange en hoge pass. Báló rent richting de bal. Báló geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 4:0

22e minuut.
Oczachowski speelt de bal door. Báló is nu in balbezit. Báló passt de bal zonder na te denken. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fürst kopt de bal weg. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Muciek geeft een hoge lob. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke speelt de bal door. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 5:0

34e minuut.
Báló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal met de wreef. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke schiet op doel. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Báló heeft problemen om de bal te vangen. Łatkowski is nu in balbezit. Tornieporth verovert de bal door een tackle van achteren. Báló is nu in balbezit. Báló draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 6:0

40e minuut.
van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke passt de bal zonder na te denken. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 7:0

42e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
van Nieuwkercke heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 24%, Lomboo 76%.
KS Didek - Lomboo 8:0

50e minuut.
Tornieporth is nu in balbezit. Pikul onderschept slim de pass. Pikul probeert naar een medespeler te passen. Báló rent richting de bal. Báló draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Leśniowski kopt de bal weg. Tornieporth probeert naar een medespeler te passen. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel. Rozhukaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Carobbio heeft problemen om de bal te vangen. Carobbio geeft de bal voor. Muciek is nu in balbezit. Muciek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Nieuwkercke springt en kopt de bal. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 9:0

57e minuut.
Pikul met een snelle inworp. Miller speelt de bal door. Klungelig pakt van Nieuwkercke de bal. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 10:0

59e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Báló onderschept slim de pass. Báló passt de bal zonder na te denken. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - Lomboo 11:0

61e minuut.
Łatkowski rent richting de bal. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek met een sublieme pass. Daar is Báló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Langeveld rent richting de bal. Langeveld passt de bal met de wreef. Carobbio probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski geeft een hoge lob. Oczachowski kopt de bal weg. Młotkowski is nu in balbezit. Młotkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tornieporth probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski passt de bal in één keer door. Pikul heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carobbio geeft de bal voor. van Nieuwkercke probeert de bal aan de voet te houden. Tornieporth kopt de bal weg. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Młotkowski controleert de bal met de borst. Carobbio rent richting de bal. Carobbio met een sublieme pass. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.

84e minuut.
Tornieporth verovert de bal door een tackle van achteren. Tornieporth passt de bal met de wreef. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Carobbio is nu in balbezit. Carobbio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Carobbio is nu in balbezit. Carobbio geeft een lange en hoge pass. Listewski kopt de bal weg. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 29%, Lomboo 71%.
KS Didek - Lomboo 11:0