Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braniewo Mistrz F.C.Filip.An.Rob.
bingo Tactiek filippo
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Banai probeert naar een medespeler te passen. Alava heeft problemen om de bal te vangen. Alava geeft de bal voor. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Sundermann onderschept slim de pass. Sundermann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulbilge met een snelle inworp. Mazurczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cambié met een harde bal richting middenveld. Banai kopt de bal weg. Daar is Berberović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberović schiet op doel. Cambié probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:1

12e minuut.
Carpintero Fernández passt de bal zonder na te denken. Filgueira is nu in balbezit. Banai begaat een overtreding. Banai krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gucić met een harde bal richting middenveld. Kulbilge kopt de bal weg. Racchetti heeft problemen om de bal te vangen. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Cambié verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Cambié met een sublieme pass. Kruusmann kopt de bal weg. Corna heeft problemen om de bal te vangen. Berberović rent richting de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Banai kopt de bal weg. Berberović rent richting de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Banai rent richting de bal. Stolte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sereni rent richting de bal. Berberović verovert de bal door een tackle van achteren. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:2

28e minuut.
Filgueira is nu in balbezit. Carpintero Fernández rent richting de bal. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Filgueira is nu in balbezit. Filgueira schiet op doel. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hashani neemt de hoekschop. Carpintero Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alava is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alava met de inworp. Kruusmann is nu in balbezit. Kruusmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Banai passt de bal zonder na te denken. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović onderschept slim de pass. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niemiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alava geeft een lange en hoge pass. Berberović krijgt zijn hoofd ertegen. Cambié bokst de bal weg.

42e minuut.
Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Kőhalmi met een sublieme pass. Alava probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braniewo Mistrz 76%, F.C.Filip.An.Rob. 24%.
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:2

47e minuut.
Alava verovert de bal door een tackle van achteren. Alava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Racchetti de bal. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Corna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alava bereikt de bal nog maar net als eerste. Alava geeft een hoge lob. Berberović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Banai passt de bal in één keer door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundermann onderschept slim de pass. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Carpintero Fernández kopt de bal weg. Alava is nu in balbezit. Alava speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... Cambié probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sundermann passt de bal met de wreef. Stolte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazurczak. Mazurczak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel. Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:3

74e minuut.
Alava rent richting de bal. Sereni probeert naar een medespeler te passen. Kruusmann geeft een hoge lob. Berberović springt en kopt de bal. Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:4

76e minuut.
Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge passt de bal met de wreef. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berberović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Stolte de bal. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel. Mąkosza probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:5

84e minuut.
Kruusmann probeert naar een medespeler te passen. Alava is nu in balbezit. Alava passt de bal in één keer door. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:6

89e minuut.
Cambié trapt de bal weg van het doel. Banai kopt de bal weg. Klungelig pakt Mąkosza de bal. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braniewo Mistrz 70%, F.C.Filip.An.Rob. 30%.
Braniewo Mistrz - F.C.Filip.An.Rob. 0:7