Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec Dream Extasy
Taktyka v3 Tactiek New v1
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Crone passt de bal met de wreef. Biaram is nu in balbezit. Biaram geeft de bal voor. Connolly krijgt zijn hoofd ertegen. Radzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ahman geeft de bal voor. Connolly kopt de bal weg. Saraliotis rent richting de bal. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Crone met een sublieme pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas begaat een overtreding. Biaram wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Biaram kan niet meer verder spelen. Marte komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Atxábal rent richting de bal. Atxábal passt de bal in één keer door. Marte rent richting de bal. Marte haalt uit met een fantastische trap. Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Atxábal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Semertzidis de bal onder controle te krijgen. Marte is nu in balbezit. Marte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mermigas de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Crone rent richting de bal. Crone geeft een lange en hoge pass. Marte heeft problemen om de bal te vangen. Marte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 25%, Dream Extasy 75%.
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Atxábal de bal. Atxábal speelt de bal door. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis geeft de bal voor. Marte maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Słowacki probeert naar een medespeler te passen. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert probeert naar een medespeler te passen. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 2:0

57e minuut.
Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone passt de bal zonder na te denken. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte schiet op doel. Radzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Şabanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Saraliotis met een sublieme pass. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 3:0

66e minuut.
Connolly maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Creţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly is nu in balbezit. Connolly draait met de bal, schiet en ... Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Friess geeft de bal voor. Crone probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 4:0

73e minuut.
Mermigas kan de bal niet met de borst controleren. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis geeft een hoge lob. Connolly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 5:0

83e minuut.
Saraliotis heeft problemen om de bal te vangen. Saraliotis geeft een lange en hoge pass. Connolly kopt de bal weg. Daar is Marte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 6:0

84e minuut.
Friess is nu in balbezit. Friess geeft een hoge lob. Atxábal kopt de bal weg. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Atxábal passt de bal in één keer door. Marte rent richting de bal. Marte met een sublieme pass. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 21%, Dream Extasy 79%.
GKS Mazowsze Grójec - Dream Extasy 6:0