Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. KS Didek
filippo Tactiek 442
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 43.8
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai met een sublieme pass. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge geeft de bal voor. Paal! Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Carobbio geeft de bal voor. Kruusmann rent richting de bal. Kruusmann geeft een hoge lob. Berberović springt en kopt de bal. Kruskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 1:0

5e minuut.
Langeveld is nu in balbezit. Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu passt de bal in één keer door. Daar is Berberović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberović draait met de bal, schiet en ... Kruskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alava met de inworp. Kruusmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusmann geeft een hoge lob. Berberović heeft problemen om de bal te vangen. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carobbio rent richting de bal. Carobbio geeft een hoge lob. Alava met een sublieme pass. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kruusmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulbilge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Berberović rent richting de bal. Berberović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kruskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu probeert de bal met de borst te controleren. Râpanu probeert naar een medespeler te passen. Berberović heeft problemen om de bal te vangen. Berberović schiet op doel. Kruskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berberović rent richting de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornieporth onderschept slim de pass. Tornieporth probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 1:1

26e minuut.
Tornieporth met een sublieme pass. Daar is Banai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai passt de bal in één keer door. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kőhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Kőhalmi probeert naar een medespeler te passen. Alava speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kőhalmi probeert naar een medespeler te passen. Tornieporth probeert naar een medespeler te passen. Alava speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Alava met een sublieme pass. Râpanu rent richting de bal. Râpanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 27%, KS Didek 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Kőhalmi de bal. Kőhalmi speelt de bal door. Berberović is nu in balbezit. Berberović schiet op doel. Kruskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 2:1

63e minuut.
Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai probeert naar een medespeler te passen. Berberović heeft problemen om de bal te vangen. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 3:1

68e minuut.
Sučević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fürst probeert naar een medespeler te passen. Banai met een sublieme pass. Klungelig pakt Berberović de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Niemiec geeft de bal voor. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruusmann rent richting de bal. Kruusmann met een sublieme pass. Kulbilge geeft een hoge lob. Kruskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 4:1

82e minuut.
Kruskal trapt de bal weg. Banai kan de bal niet met de borst controleren. Tornieporth speelt de bal door. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel. Gucić bokst de bal weg.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Muciek de bal onder controle te krijgen. Râpanu kopt de bal weg. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Kruskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 5:1

87e minuut.
Kőhalmi met een sublieme pass. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu is nu in balbezit. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 6:1

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alava met een snelle inworp. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu draait met de bal, schiet en ... Berberović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 26%, KS Didek 74%.
F.C.Filip.An.Rob. - KS Didek 6:1