Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lasowiak Studzieniec Braniewo Mistrz
zibi Tactiek bingo
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Inworp. Cuenca met een snelle inworp. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel. Cambié probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stolte geeft de bal voor. Inworp. Cuenca met de inworp. Maneiro geeft een hoge lob. Obrejan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 1:0

9e minuut.
Maneiro passt de bal zonder na te denken. Cuenca rent richting de bal. Cuenca met een sublieme pass. Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
McGrath probeert naar een medespeler te passen. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stolte verovert de bal door een tackle van achteren. Stolte probeert naar een medespeler te passen. Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaverde geeft de bal voor. Carpintero Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
McGrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maneiro rent richting de bal. Maneiro met een sublieme pass. Kwaiszewski rent richting de bal. Kwaiszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maneiro passt de bal zonder na te denken. Cuenca speelt de bal door. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ... Cambié werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 2:0

26e minuut.
Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap. Cambié probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fontaine kopt de bal weg. McGrath rent richting de bal. McGrath passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Cambié bokst de bal weg.

33e minuut.
Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. McGrath speelt de bal door. Kwaiszewski rent richting de bal. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ... Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal zonder na te denken. McGrath probeert naar een medespeler te passen. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 3:0

39e minuut.
van der Wiel kopt de bal weg. Daar is Kwaiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolte rent richting de bal. Kwaiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kwaiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaiszewski passt de bal in één keer door. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 22%, Braniewo Mistrz 78%.
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 4:0

47e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Obrejan is nu in balbezit. Kwaiszewski rent richting de bal. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ... Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
McGrath met een snelle inworp. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro speelt de bal door. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Cambié verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGrath met de inworp. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. Cambié maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Stolte de bal. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
McGrath rent richting de bal. McGrath geeft een lange en hoge pass. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 6:0

59e minuut.
Japón verovert de bal door een tackle van achteren. Japón geeft de bal voor. Welbeck rent richting de bal. Welbeck geeft een hoge lob. Carpintero Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sundermann verovert de bal door een tackle van achteren. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski begaat een overtreding. Kwaiszewski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Japón speelt de bal door. Sereni is nu in balbezit. Sereni probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan draait met de bal, schiet en ... Cambié probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obrejan is nu in balbezit. Sundermann kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuenca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obrejan springt en kopt de bal. Cambié werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 7:0

78e minuut.
Sundermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met een snelle inworp. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel geeft de bal voor. Cambié bokst de bal weg.

82e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. Kwaiszewski rent richting de bal. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Cambié maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obrejan rent richting de bal. Obrejan draait met de bal, schiet en ... Cambié verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Maneiro passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Japón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obrejan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maneiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

87e minuut.
Dereta kan de bal niet met de borst controleren. Welbeck onderschept slim de pass. Welbeck speelt de bal door. Carpintero Fernández rent richting de bal. Carpintero Fernández draait met de bal, schiet en ... Patiris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 30%, Braniewo Mistrz 70%.
Lasowiak Studzieniec - Braniewo Mistrz 7:0