Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne Dream Extasy
porque Tactiek New v1
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Mráz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mermigas de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavrocordat met de inworp. Nier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Semertzidis probeert naar een medespeler te passen. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo passt de bal in één keer door. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Puñales passt de bal in één keer door. Bora is nu in balbezit. Bora passt de bal in één keer door. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Aszer probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales passt de bal in één keer door. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora passt de bal met de wreef. Mermigas is nu in balbezit. Mráz onderschept slim de pass. Mráz haalt uit met een fantastische trap. Radzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Semertzidis onderschept slim de pass. Semertzidis passt de bal met de wreef. Zahari rent richting de bal. Zahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Dream Extasy 0:1

44e minuut.
Semertzidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Năstăsescu met een sublieme pass. Fişer is nu in balbezit. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer verovert de bal door een tackle van achteren. Fişer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Niedźwiedź komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 51%, Dream Extasy 49%.
Buli Z-ne - Dream Extasy 0:1

52e minuut.
Hoang geeft de bal voor. Mráz kopt de bal weg. Năstăsescu speelt de bal door. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo geeft de bal voor. Radzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słowacki rent richting de bal. Fişer onderschept slim de pass. Fişer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Creţescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

62e minuut.
Daar is Dayıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo met een sublieme pass. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ... Radzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Nier met een sublieme pass. Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Bora rent richting de bal. Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat geeft een hoge lob. Radzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fişer is nu in balbezit. Fişer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buli Z-ne - Dream Extasy 1:1

69e minuut.
Mavrocordat geeft de bal voor. Słowacki onderschept slim de pass. Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Mráz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Dream Extasy 2:1

71e minuut.
Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Nier speelt de bal door. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer haalt uit met een fantastische trap. Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Dream Extasy 3:1

73e minuut.
Mavrocordat geeft een hoge lob. Entrialgo kopt de bal weg. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Fişer is nu in balbezit. Fişer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Radzewicz trapt de bal weg. Bora heeft problemen om de bal te vangen. Nier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fişer de bal. Fişer schiet op doel. Radzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Nier probeert naar een medespeler te passen. Fişer rent richting de bal. Fişer speelt de bal door. Mráz is nu in balbezit. Mráz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flaszka komt het veld opgelopen. Godlewski komt het veld opgelopen. Niedźwiedź neemt de hoekschop. Fişer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Radzewicz met een harde bal richting middenveld. Aszer kopt de bal weg. Şabanoğlu geeft de bal voor. Zahari rent richting de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski met een sublieme pass. Fişer is nu in balbezit. Fişer draait met de bal, schiet en ... Radzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nier speelt de bal door. Klungelig pakt Fişer de bal. Fişer haalt uit met een fantastische trap. Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Dream Extasy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 31%, Dream Extasy 69%.
Buli Z-ne - Dream Extasy 4:1