Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec Lomboo
Taktyka v3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
56 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Biaram kopt de bal weg. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 1:0

2e minuut.
Oczachowski heeft problemen om de bal te vangen. Biaram onderschept slim de pass. Łatkowski rent richting de bal. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.

4e minuut.
Biaram draait met de bal, schiet en ... Łatkowski probeert naar een medespeler te passen. Piwowarczyk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Friess onderschept slim de pass. Friess geeft een hoge lob. Rozhukaniec rent richting de bal. Marte onderschept slim de pass. Marte schiet op doel. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ahman passt de bal zonder na te denken. Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Koczot met een harde bal richting middenveld. Crone rent richting de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte haalt uit met een fantastische trap. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 2:0

13e minuut.
Atxábal geeft de bal voor. Biaram rent richting de bal. Piwowarczyk begaat een overtreding. Piwowarczyk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis geeft een lange en hoge pass. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal met de wreef. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Atxábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal passt de bal met de wreef. Crone probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone passt de bal met de wreef. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. De bal raakt de paal. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 3:0

26e minuut.
Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atxábal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crone geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 4:0

29e minuut.
Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis geeft een lange en hoge pass. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 5:0

30e minuut.
Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Atxábal speelt de bal door. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone geeft de bal voor. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Friess met een sublieme pass. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Marte heeft problemen om de bal te vangen. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rozhukaniec trapt de bal weg van het doel. Crone kopt de bal weg. Daar is Marte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 6:0

38e minuut.
Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte met een sublieme pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 7:0

40e minuut.
Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone met een sublieme pass. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 8:0

41e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski passt de bal met de wreef. Piwowarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Atxábal met de inworp. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone geeft een hoge lob. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 9:0

44e minuut.
Bombardier met een sublieme pass. Daar is Oczachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marte rent richting de bal. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Atxábal met een snelle inworp. Crone is nu in balbezit. Crone passt de bal zonder na te denken. Marte rent richting de bal. Marte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Crone kopt de bal weg. Marte rent richting de bal. Rozhukaniec rent richting de bal. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 16%, Lomboo 84%.
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 10:0

46e minuut.
Leśniowski geeft een hoge lob. Inworp. Saraliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Inworp. Saraliotis met een snelle inworp. Crone geeft de bal voor. Marte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 11:0

49e minuut.
Novarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crone. Crone krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Atxábal passt de bal zonder na te denken. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atxábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biaram kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 12:0

55e minuut.
Novarini geeft een hoge lob. Marte is nu in balbezit. Crone speelt de bal door. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram speelt de bal door. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 13:0

58e minuut.
Klungelig pakt Crone de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piwowarczyk de bal. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 14:0

59e minuut.
Atxábal verovert de bal door een tackle van achteren. Atxábal geeft de bal voor. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 15:0

60e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Marte met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pikul controleert de bal met de borst. Bombardier rent richting de bal. Crone onderschept slim de pass. Crone geeft een hoge lob. Marte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Koczot probeert naar een medespeler te passen. Saraliotis kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Crone probeert naar een medespeler te passen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal in één keer door. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 16:0

67e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Atxábal speelt de bal door. Saraliotis met een sublieme pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Piwowarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atxábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marte springt en kopt de bal. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 17:0

72e minuut.
Marte kopt de bal weg. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 18:0

73e minuut.
Saraliotis passt de bal in één keer door. Marte is nu in balbezit. Crone met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 19:0

76e minuut.
Van de Craen kopt de bal weg. Marte heeft problemen om de bal te vangen. Marte passt de bal in één keer door. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot bokst de bal weg. Saraliotis kopt de bal weg. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 20:0

81e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal zonder na te denken. Rozhukaniec rent richting de bal. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 21:0

83e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Friess onderschept slim de pass. Friess geeft een hoge lob. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. Koczot bokst de bal weg. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 22:0

86e minuut.
Atxábal rent richting de bal. Atxábal passt de bal in één keer door. Crone speelt de bal door. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Koczot trapt de bal weg. Saraliotis kopt de bal weg. Daar is Leśniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saraliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marte is nu in balbezit. Marte schiet op doel. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 17%, Lomboo 83%.
GKS Mazowsze Grójec - Lomboo 23:0