Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomboo GKS Mazowsze Grójec
Normal Tactiek Taktyka v3
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 64
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 53.7
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Connolly schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen. Crone met een sublieme pass. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Saraliotis passt de bal met de wreef. Crone met een sublieme pass. Atxábal met een sublieme pass. Connolly rent richting de bal. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Koczot bokst de bal weg. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Friess is nu in balbezit. Friess geeft de bal voor. Atxábal kopt de bal weg. Connolly is nu in balbezit. Connolly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal zonder na te denken. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:1

6e minuut.
Connolly met een sublieme pass. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone passt de bal zonder na te denken. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Connolly rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pikul heeft problemen om de bal te vangen. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone passt de bal in één keer door. Connolly is nu in balbezit. Connolly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:2

10e minuut.
Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone passt de bal met de wreef. Atxábal is nu in balbezit. Atxábal geeft een lange en hoge pass. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Koczot trapt de bal weg. Saraliotis kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rozhukaniec kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:3

12e minuut.
Atxábal rent richting de bal. Atxábal geeft een hoge lob. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:4

15e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Łatkowski is nu in balbezit. Crone onderschept slim de pass. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Atxábal kopt de bal weg. Connolly heeft problemen om de bal te vangen. Connolly speelt de bal door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:5

18e minuut.
Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Connolly probeert de bal met de borst te controleren. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:6

22e minuut.
Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly schiet op doel. Na een snelle pass probeert Listewski de bal onder controle te krijgen. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Connolly heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Connolly onderschept slim de pass. Connolly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:7

25e minuut.
Atxábal heeft problemen om de bal te vangen. Atxábal met een sublieme pass. Saraliotis met een sublieme pass. Atxábal geeft de bal voor. Connolly springt en kopt de bal. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:8

27e minuut.
Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:9

29e minuut.
Saraliotis speelt de bal door. Crone met een sublieme pass. Connolly rent richting de bal. Connolly draait met de bal, schiet en ... Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:10

32e minuut.
Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Connolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly passt de bal in één keer door. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Atxábal de bal. Atxábal geeft de bal voor. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Atxábal met een sublieme pass. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis passt de bal met de wreef. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:11

38e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Novarini is nu in balbezit. Novarini geeft een lange en hoge pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rozhukaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:12

40e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal zonder na te denken. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Biaram is nu in balbezit. Biaram passt de bal zonder na te denken. Connolly rent richting de bal. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 82%, GKS Mazowsze Grójec 18%.
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:13

46e minuut.
Crone speelt de bal door. Saraliotis controleert de bal met de borst. Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:14

48e minuut.
Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Crone met een sublieme pass. Saraliotis met een sublieme pass. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:15

51e minuut.
Atxábal onderschept slim de pass. Atxábal passt de bal in één keer door. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly schiet op doel. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:16

52e minuut.
Ahman geeft een hoge lob. Listewski rent richting de bal. Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:17

58e minuut.
Biaram passt de bal met de wreef. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone geeft een lange en hoge pass. Connolly kan de bal niet met de borst controleren. Connolly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:18

64e minuut.
Biaram rent richting de bal. Listewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biaram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Listewski geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Connolly neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Saraliotis met een sublieme pass. Daar is Connolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:19

71e minuut.
Crone rent richting de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Koczot trapt de bal weg van het doel. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis met een sublieme pass. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Paal! Atxábal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:20

74e minuut.
Saraliotis onderschept slim de pass. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biaram passt de bal met de wreef. Connolly rent richting de bal. Connolly schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:21

77e minuut.
Atxábal geeft de bal voor. Koczot probeert naar een medespeler te passen. Saraliotis kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Saraliotis kopt de bal weg. Biaram met een sublieme pass. Klungelig pakt Atxábal de bal. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:22

81e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Connolly passt de bal in één keer door. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koczot met een harde bal richting middenveld. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saraliotis de bal. Saraliotis passt de bal met de wreef. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel. Koczot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koczot speelt de bal door. Saraliotis kopt de bal weg. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ... Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rozhukaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly rent richting de bal. Connolly draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:23

86e minuut.
Zaloga is nu in balbezit. Atxábal onderschept slim de pass. Atxábal met een sublieme pass. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:24

89e minuut.
Van de Craen kopt de bal weg. Connolly probeert de bal aan de voet te houden. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Connolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 91%, GKS Mazowsze Grójec 9%.
Lomboo - GKS Mazowsze Grójec 0:25