Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Didek GKS Mazowsze Grójec
442 Tactiek Taktyka v3
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Marte kopt de bal weg. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram rent richting de bal. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sučević geeft een lange en hoge pass. Ahman geeft een hoge lob. Crone kopt de bal weg. Biaram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fürst onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Atxábal passt de bal met de wreef. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal in één keer door. Marte rent richting de bal. Marte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:1

9e minuut.
Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Kruskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:2

11e minuut.
Sever rent richting de bal. Biaram is nu in balbezit. Biaram passt de bal zonder na te denken. Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tornieporth passt de bal in één keer door. Atxábal rent richting de bal. Atxábal speelt de bal door. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Crone met een sublieme pass. Atxábal is nu in balbezit. Atxábal met een sublieme pass. Marte is nu in balbezit. Marte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Friess is nu in balbezit. Friess passt de bal zonder na te denken. Atxábal speelt de bal door. Marte rent richting de bal. Marte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
van Nieuwkercke is nu in balbezit. Ahman verovert de bal door een tackle van achteren. Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Marte rent richting de bal. Marte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Van de Craen onderschept slim de pass. Van de Craen probeert naar een medespeler te passen. Atxábal speelt de bal door. Marte heeft problemen om de bal te vangen. Marte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kruskal met een harde bal richting middenveld. Atxábal rent richting de bal. Crone met een sublieme pass. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Saraliotis geeft een lange en hoge pass. Marte kopt de bal weg. Sever heeft problemen om de bal te vangen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Saraliotis met een sublieme pass. Marte is nu in balbezit. Sever maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sever naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Connolly komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ahman geeft een hoge lob. Saraliotis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sučević de bal. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Atxábal speelt de bal door. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Kruskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:3

41e minuut.
Saraliotis is nu in balbezit. Saraliotis passt de bal in één keer door. Crone speelt de bal door. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Kruskal bokst de bal weg. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Kruskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fürst de bal. Saraliotis geeft de bal voor. Connolly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 78%, GKS Mazowsze Grójec 22%.
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:4

46e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly rent richting de bal. Báló maakt een afschuwelijke overtreding. Báló krijgt een gele kaart. Connolly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van de Craen met een snel genomen vrije trap. Connolly maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt Crone de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Kruskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:6

48e minuut.
Báló speelt de bal door. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Connolly begaat een overtreding. Connolly krijgt een gele kaart.

48e minuut.
van Nieuwkercke raakt geblesseerd tijdens het duel. Langeveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Friess is nu in balbezit. Friess geeft een lange en hoge pass. Fürst rent richting de bal. Fürst geeft een lange en hoge pass. Jerke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Atxábal rent richting de bal. Atxábal probeert naar een medespeler te passen. Connolly rent richting de bal. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Connolly heeft problemen om de bal te vangen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Atxábal verovert de bal door een tackle van achteren. Atxábal geeft een lange en hoge pass. Biaram springt en kopt de bal. Kruskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Crone is nu in balbezit. Crone geeft een hoge lob. Atxábal kopt de bal weg. Klungelig pakt Connolly de bal. Connolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:7

58e minuut.
Saraliotis kopt de bal weg. Biaram rent richting de bal. Biaram met een sublieme pass. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Saraliotis met de inworp. Daar is Crone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crone geeft de bal voor. Atxábal is nu in balbezit. Atxábal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Atxábal is nu in balbezit. Atxábal met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:8

65e minuut.
Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone geeft een hoge lob. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Kruskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:9

71e minuut.
Crone passt de bal zonder na te denken. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:10

72e minuut.
Tornieporth is nu in balbezit. Bungert onderschept slim de pass. Bungert passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Atxábal met een snelle inworp. Crone geeft de bal voor. Biaram maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:11

77e minuut.
Crone geeft een lange en hoge pass. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Atxábal met de inworp. Crone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Van de Craen kopt de bal weg. Klungelig pakt Connolly de bal. Connolly passt de bal zonder na te denken. Crone speelt de bal door. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:12

80e minuut.
Báló passt de bal met de wreef. Muciek is nu in balbezit. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerke met een harde bal richting middenveld. Saraliotis kopt de bal weg. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Kruskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Crone rent richting de bal. Crone passt de bal zonder na te denken. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kruskal met een harde bal richting middenveld. Crone kopt de bal weg. Connolly is nu in balbezit. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Crone de bal. Crone geeft de bal voor. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ... Kruskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:13

90e minuut.
Crone probeert naar een medespeler te passen. Saraliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraliotis passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 75%, GKS Mazowsze Grójec 25%.
KS Didek - GKS Mazowsze Grójec 0:13